SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

/ 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-08-22

Testkamerákat tesztelnek a MÁV kalauzai

Háromféle eszközt próbálnak ki a jelentkezők, ha bejön, akár be is vezethetik a rendszert.

2016-05-24

Mit keres a TEK Franciaországban?

A magyar válogatott és szurkolók biztonsága érdekében a Terrorelhárítási Központ (TEK) szakembere is jelen lesz a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

2016-05-11

A TEK vigyáz a sportolóinkra Rióban

A magyar küldöttség biztonsága érdekében a Terrorelhárítási Központ (TEK) szakembere is jelen lesz Rio de Janeiróban, az olimpiai játékok alatt - jelentette be Hajdu János, a TEK főigazgatója jelentette be a "Mi vár ránk Rióban?" elnevezésű szerdai konferencián, amelyen a kiutazásban érintett sportolók, edzők és sportvezetők közül is többen részt vettek.

2016-03-16

Pofozzák és rugdossák őket - így képzik ki a kínai testőrnőket

Egyre több a gazdag nő Kínában, ők pedig érthető módon jobban szeretik a testőrnőket maguk mellett, már csak azért is, mert ezzel megelőzhetik az olyan kínos kérdéseket, mint hogy milyen kapcsolat fűzi őket a mellettük lépdelő nagydarab fickóhoz.

2016-02-28

Futásnak eredtek a Facebook-alapító testőrei

Mark Zuckerberg berlini látogatása során futni ment, a tőle megszokott szürke pólóban, de ami szokatlan, hogy megtermett testőrei is vele tartottak.

2016-02-22

A Mercedes bemutatta a világ legbiztonságosabb páncélautóját

Az új S600 Guard az eddigi legmagasabb, VR10-es ballisztikai besorolást kapta, vagyis a ma kapható legbiztonságosabb, civileknek szánt páncélautó.

2016-02-17

16 fős biztonsági szolgálat védi Mark Zuckerberg otthonát

A hírek szerint műszakokban váltják egymást a Facebook alapítójának testőrei.

2016-02-06

Most már biztos: saját testőrségük van Matolcsyéknak

Matolcsy György és az általa vezetett jegybank felzárkózott Orbán Viktor, Kövér László és Áder János mögé, és saját őrző-védő szervezetre bízta nemcsak az MNB épületeinek, hanem a vezetőinek és egyéb munkatársainak védelmét is.

2015-12-05

A Zsoldos: nem azért fizetnek, hogy öljek

Hódosi Zoltán csaknem tíz éve Irakban és Afganisztánban dolgozik. Az a feladata, hogy külföldiek testőre legyen a háborús zónában, ahol mindennaposak a merényletek, gyilkosságok, robbantások.

2015-09-19

USA: ritkán látott személyi biztosítást kap a pápa

Ferenc pápa washingtoni, New York-i és philadelphiai látogatásának biztosítása lesz az Egyesült Államok legnagyobb személyi biztonsági művelete közölte pénteken Philadelphiában Jeh Johnson amerikai belbiztonsági miniszter.

/ 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: