SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2012-10-15

Félnek a gazdagok

Egyre többen és egyre többet költenek, főleg az „elit” körből a biztonságra. Féltik magukat, a családjukat, a házukat és persze a vagyonukat. A legtöbben azért szeretnének csúcstechnikájú vagyonvédelmet, mert sokat utaznak – ilyenkor a feleség egyedül van otthon a gyerekekkel.

2012-10-11

Fokozottan védik Orbán Viktor házát

November 9-ig még szinte biztosan a szokásosnál jobban fog figyelni a Terrorelhárítási Központ (TEK) Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi, Cinege utcai otthonának környékére. Október 10-én éjfélkor lejárt volna az az úgynevezett személy-és létesítménybiztosítási intézkedés, amelyet még augusztusban rendelt el Hajdu János, a TEK vezetője. .

2012-10-10

Pánikgomb védi Demcsák Zsuzsáékat

Külső és belső térfigyelő kamerák és pánikgomb gondoskodik arról, hogy Demcsák Zsuzsa és családja biztonságban tudja az életét. Naponta kétszer a rendőrség is járőrözik az utcában. A TV2 műsorvezetője, miután elhagyta férjét, szülei kisvárosi házába költözött gyermekeivel.

2012-10-10

Őrmester szakmai nap

Az Őrmester Nyrt szakmai nap keretén belül mutatja be az érdeklődőknek a rendezvénybiztosítás és a személyvédelmi területeit.

2012-10-03

Nem félnek a szlovák politikusok

Nem félnek a szlovák politikusok a merénylőktől és támadásoktól, Richard Sulík szerint ráadásul fölöslegesek is a testőrök, mert aki akarja, úgyis lelövi őt. Gašparovič nem élhet nélkülük, a magyar elnökök viszont szívesen nélkülözik őket.

2012-10-02

Ismét égtek a cseh testőrök

A cseh állami testőrségekre rájár a rúd a napokban. Alig 3 nappal a Václav Klaus ellen elkövetett „merénylet” után ismét csúnyán leégtek, amikor Petr Nečas miniszterelnök közelébe engedtek egy késes embert.

2012-10-02

TEK-esek és testőrök őrzik Ádert az Uzsokiban

Civil ruhás biztonsági emberek őrizték Áder János államfőt, akit hétfőn délelőtt műtöttek meg egy térdsérülés miatt a zuglói Uzsoki kórházban - írja a Blikk. A lap úgy tudja, Áder János még délután sem kívánt látogatókat fogadni, mivel alig volt még túl a műtéten.

2012-10-01

Lecserélik a cseh elnök testőreit

A cseh belügyminisztérium lecseréli Václav Klaus államfő testőreit, miután egy 26 éves fiatalember meglehetősen könnyen kijátszotta őket, és egy airsoftos fegyverrel többször is rálőtt pénteken Klausra. Az eset után a hatóságok levonták a következtetéseket, és változásokat vezetnek be. "Nem is akarok belegondolni, hogy mi minden történhetett volna" - jelentette ki Radim Ochvat, Klaus szóvivője.

2012-09-10

Divat lett a pánikszoba és a golyóálló ajtó

Sok gazdag embert vonz London biztonsága, a külföldről érkező újgazdagok körében ennek ellenére divat lett pánikszobával, fegyverszéffel, golyóálló ajtóval ellátni a házat.

2012-09-07

Heidi Klum nem fizet többet a pasijának szolgáltatásaiért

Heidi Klum kirúgta a testőrét, aki egyben a pasija is. Az énekesnőt mostantól mások védik, egykori testőre pedig ezentúl már csak mint a párja jelenik meg az oldalán.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.