SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2012-10-15

Félnek a gazdagok

Egyre többen és egyre többet költenek, főleg az „elit” körből a biztonságra. Féltik magukat, a családjukat, a házukat és persze a vagyonukat. A legtöbben azért szeretnének csúcstechnikájú vagyonvédelmet, mert sokat utaznak – ilyenkor a feleség egyedül van otthon a gyerekekkel.

2012-10-11

Fokozottan védik Orbán Viktor házát

November 9-ig még szinte biztosan a szokásosnál jobban fog figyelni a Terrorelhárítási Központ (TEK) Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi, Cinege utcai otthonának környékére. Október 10-én éjfélkor lejárt volna az az úgynevezett személy-és létesítménybiztosítási intézkedés, amelyet még augusztusban rendelt el Hajdu János, a TEK vezetője. .

2012-10-10

Pánikgomb védi Demcsák Zsuzsáékat

Külső és belső térfigyelő kamerák és pánikgomb gondoskodik arról, hogy Demcsák Zsuzsa és családja biztonságban tudja az életét. Naponta kétszer a rendőrség is járőrözik az utcában. A TV2 műsorvezetője, miután elhagyta férjét, szülei kisvárosi házába költözött gyermekeivel.

2012-10-10

Őrmester szakmai nap

Az Őrmester Nyrt szakmai nap keretén belül mutatja be az érdeklődőknek a rendezvénybiztosítás és a személyvédelmi területeit.

2012-10-03

Nem félnek a szlovák politikusok

Nem félnek a szlovák politikusok a merénylőktől és támadásoktól, Richard Sulík szerint ráadásul fölöslegesek is a testőrök, mert aki akarja, úgyis lelövi őt. Gašparovič nem élhet nélkülük, a magyar elnökök viszont szívesen nélkülözik őket.

2012-10-02

Ismét égtek a cseh testőrök

A cseh állami testőrségekre rájár a rúd a napokban. Alig 3 nappal a Václav Klaus ellen elkövetett „merénylet” után ismét csúnyán leégtek, amikor Petr Nečas miniszterelnök közelébe engedtek egy késes embert.

2012-10-02

TEK-esek és testőrök őrzik Ádert az Uzsokiban

Civil ruhás biztonsági emberek őrizték Áder János államfőt, akit hétfőn délelőtt műtöttek meg egy térdsérülés miatt a zuglói Uzsoki kórházban - írja a Blikk. A lap úgy tudja, Áder János még délután sem kívánt látogatókat fogadni, mivel alig volt még túl a műtéten.

2012-10-01

Lecserélik a cseh elnök testőreit

A cseh belügyminisztérium lecseréli Václav Klaus államfő testőreit, miután egy 26 éves fiatalember meglehetősen könnyen kijátszotta őket, és egy airsoftos fegyverrel többször is rálőtt pénteken Klausra. Az eset után a hatóságok levonták a következtetéseket, és változásokat vezetnek be. "Nem is akarok belegondolni, hogy mi minden történhetett volna" - jelentette ki Radim Ochvat, Klaus szóvivője.

2012-09-10

Divat lett a pánikszoba és a golyóálló ajtó

Sok gazdag embert vonz London biztonsága, a külföldről érkező újgazdagok körében ennek ellenére divat lett pánikszobával, fegyverszéffel, golyóálló ajtóval ellátni a házat.

2012-09-07

Heidi Klum nem fizet többet a pasijának szolgáltatásaiért

Heidi Klum kirúgta a testőrét, aki egyben a pasija is. Az énekesnőt mostantól mások védik, egykori testőre pedig ezentúl már csak mint a párja jelenik meg az oldalán.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: