SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Üzleti hírszerzés

/ 29 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-01-09

Litvániában megtiltották egy adatközpont megépítését, mert orosz kémkedéstől tartottak

Az országban törvény engedélyezi, hogy letiltsanak akár magánberuházásokat is, ha nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek látja a kormány.

2016-07-20

A vezetőedző hekkelte meg a rivális csapatot

46 hónap börtönre ítélték a Cardinals baseballcsapat vezetőedzőjét, amiért belépett a rivális csapat adatbázisába, és jogosulatlanul hozzáfért bizalmas dokumentumaikhoz.

2016-05-02

Hét évvel pörgette előre a titkosítóipar kerekét Snowden

Az amerikai hírszerzés feje még mindig haragszik a szivárogtatóra. Sokkal többen használnak védett csatornákat és nehezebb jelszavakat.

2016-03-31

Lehallgató készüléket találtak az MTVA vezetőjének irodájában

Rejtett lehallgató készülék került elő az MTVA székházában Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató irodájából.

2015-10-20

A kínai hackerek nem bírnak magukkal

Ipari kémkedéssel vádolja Kínát egy amerikai kiberbiztonsági cég. Ha igaz a vád, akkor megszegték a washingtoni-pekingi alkut.

2015-07-10

A magyar titkosszolgálat a világ legostobább hackercégével üzletelt

Lebuktatták a magyar hírszerzés egyik fedőcégét, ráadásul az amerikai hírszerzők fotelből követhették végig, hogy mit művelünk.

2014-12-09

Drónokkal harcol a Manchester United

A szebb napokat is látott angol labdarúgóklub vezetőedzője, Louis Van Gaal szerződést kötött egy biztonsági céggel, méghozzá nem mindennapi okból: a holland mester kémkedéstől tart.

2013-09-12

Ipari kémkedés miatt rúgtak ki egy ember Nagykanizsán

Ipari kémkedés gyanúja miatt rúgta ki egyik dolgozóját Nagykanizsán a General Electric (GE).

2013-09-09

Mi marad titokban?

Ugye, Ön is hallott a Snowden ügyről (USA titkosszolgálati munkatárs bizalmas információkat szivárogtatott ki)? Az eset egyik tanulsága, hogy nem lehetünk elég óvatosak, hiszen az információ olyan érték, amelyért folyamatos harc dúl.

2013-03-18

Ipari kémek a Telenornál

A norvég Aftenposten híradására hivatkozó TechCorner szerint súlyos kibertámadásnak esett áldozatul a Telenor, miután illetéktelenek valamilyen módon hozzáfértek a vállalat néhány norvég felső vezetőjének számítógépéhez.

/ 29 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.