SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Üzleti hírszerzés

/ 30 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-07-10

Katonák és hírszerző egy fitnesz app célkeresztjében

A finn fejlesztésű Polar Flowról derítette ki a holland De Correspondent, hogy a Polar segítségével (többek között) USA és szövetséges országainak katonáiról tudható meg néhány adat, ideértve tartózkodási helyüket, lakcímüket.

2017-01-09

Litvániában megtiltották egy adatközpont megépítését, mert orosz kémkedéstől tartottak

Az országban törvény engedélyezi, hogy letiltsanak akár magánberuházásokat is, ha nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek látja a kormány.

2016-07-20

A vezetőedző hekkelte meg a rivális csapatot

46 hónap börtönre ítélték a Cardinals baseballcsapat vezetőedzőjét, amiért belépett a rivális csapat adatbázisába, és jogosulatlanul hozzáfért bizalmas dokumentumaikhoz.

2016-05-02

Hét évvel pörgette előre a titkosítóipar kerekét Snowden

Az amerikai hírszerzés feje még mindig haragszik a szivárogtatóra. Sokkal többen használnak védett csatornákat és nehezebb jelszavakat.

2016-03-31

Lehallgató készüléket találtak az MTVA vezetőjének irodájában

Rejtett lehallgató készülék került elő az MTVA székházában Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató irodájából.

2015-10-20

A kínai hackerek nem bírnak magukkal

Ipari kémkedéssel vádolja Kínát egy amerikai kiberbiztonsági cég. Ha igaz a vád, akkor megszegték a washingtoni-pekingi alkut.

2015-07-10

A magyar titkosszolgálat a világ legostobább hackercégével üzletelt

Lebuktatták a magyar hírszerzés egyik fedőcégét, ráadásul az amerikai hírszerzők fotelből követhették végig, hogy mit művelünk.

2014-12-09

Drónokkal harcol a Manchester United

A szebb napokat is látott angol labdarúgóklub vezetőedzője, Louis Van Gaal szerződést kötött egy biztonsági céggel, méghozzá nem mindennapi okból: a holland mester kémkedéstől tart.

2013-09-12

Ipari kémkedés miatt rúgtak ki egy ember Nagykanizsán

Ipari kémkedés gyanúja miatt rúgta ki egyik dolgozóját Nagykanizsán a General Electric (GE).

2013-09-09

Mi marad titokban?

Ugye, Ön is hallott a Snowden ügyről (USA titkosszolgálati munkatárs bizalmas információkat szivárogtatott ki)? Az eset egyik tanulsága, hogy nem lehetünk elég óvatosak, hiszen az információ olyan érték, amelyért folyamatos harc dúl.

/ 30 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.