SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Üzleti hírszerzés

/ 30 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-07-10

Katonák és hírszerző egy fitnesz app célkeresztjében

A finn fejlesztésű Polar Flowról derítette ki a holland De Correspondent, hogy a Polar segítségével (többek között) USA és szövetséges országainak katonáiról tudható meg néhány adat, ideértve tartózkodási helyüket, lakcímüket.

2017-01-09

Litvániában megtiltották egy adatközpont megépítését, mert orosz kémkedéstől tartottak

Az országban törvény engedélyezi, hogy letiltsanak akár magánberuházásokat is, ha nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek látja a kormány.

2016-07-20

A vezetőedző hekkelte meg a rivális csapatot

46 hónap börtönre ítélték a Cardinals baseballcsapat vezetőedzőjét, amiért belépett a rivális csapat adatbázisába, és jogosulatlanul hozzáfért bizalmas dokumentumaikhoz.

2016-05-02

Hét évvel pörgette előre a titkosítóipar kerekét Snowden

Az amerikai hírszerzés feje még mindig haragszik a szivárogtatóra. Sokkal többen használnak védett csatornákat és nehezebb jelszavakat.

2016-03-31

Lehallgató készüléket találtak az MTVA vezetőjének irodájában

Rejtett lehallgató készülék került elő az MTVA székházában Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató irodájából.

2015-10-20

A kínai hackerek nem bírnak magukkal

Ipari kémkedéssel vádolja Kínát egy amerikai kiberbiztonsági cég. Ha igaz a vád, akkor megszegték a washingtoni-pekingi alkut.

2015-07-10

A magyar titkosszolgálat a világ legostobább hackercégével üzletelt

Lebuktatták a magyar hírszerzés egyik fedőcégét, ráadásul az amerikai hírszerzők fotelből követhették végig, hogy mit művelünk.

2014-12-09

Drónokkal harcol a Manchester United

A szebb napokat is látott angol labdarúgóklub vezetőedzője, Louis Van Gaal szerződést kötött egy biztonsági céggel, méghozzá nem mindennapi okból: a holland mester kémkedéstől tart.

2013-09-12

Ipari kémkedés miatt rúgtak ki egy ember Nagykanizsán

Ipari kémkedés gyanúja miatt rúgta ki egyik dolgozóját Nagykanizsán a General Electric (GE).

2013-09-09

Mi marad titokban?

Ugye, Ön is hallott a Snowden ügyről (USA titkosszolgálati munkatárs bizalmas információkat szivárogtatott ki)? Az eset egyik tanulsága, hogy nem lehetünk elég óvatosak, hiszen az információ olyan érték, amelyért folyamatos harc dúl.

/ 30 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!