Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Biztonságvédelmi szakportál
Pantheon logó

Hírek | Személyi

/ 26 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-07-18

Búcsú Filkorn Józseftől

SEAWING egyik alapítója, munkatársunk, mindenki által elismert szakemberünk, Filkorn József eltávozott tőlünk. Tragikus halál vette el tőle a legdrágábbat, az életet, azt a lehetőséget, hogy 65 évesen tovább élvezze a nyugodtabb éveket, unokáinak és hobbijának éljen.

2017-03-21

Új elnöke van a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tisztújító küldöttgyűlést tartott 2017. március 17-én, Százhalombattán. A magánbiztonsági cégek és munkavállalók szakmai érdekképviseletének új elnöke Dr. Fialka György, a biztonságtudományok doktora.

2017-02-12

Új vezető a Rossmann Magyarország Kft. Revízió vezetés élén

2017. február 1-től, Dr. Csikós Gellért személyében új vezetője van a Rossmann Magyarország Kft. Revízió területének.

2016-11-17

Új vezető az AGIS Fire & Security Kft. Non-Retail üzletága élén

2016. november 2-ától, Vecseri Sándor személyében új vezetője van az AGIS Fire & Security Non-Retail üzletágának.

2016-11-03

Az Axis-alapító Martin Gren: Nem akartam közalkalmazott lenni

Családjában senki sem volt vállalkozó, a kis Martin mégis - vagy éppen ezért - üzlettel akart foglalkozni. A világ első IP kamerájának társfeltalálója ma a Föld 180 országában aktív Axis Communications alapítójaként és a cég igazgatóságának igazgatójaként ismert. Svéd és nincs baja a japánokkal.

2016-06-22

Új, fiatal vezető az LDSZ budapesti üzletében

Az LDSZ Kft. budapesti üzletéből a baráti és üzleti viszony megtartása mellett távozott Ollári Viktor, helyére Tóth Krisztián érkezett. Krisztián 27 éves, biztonságtechnikai mérnökként végzett az Óbudai Egyetemen és már tanulmányai alatt több multinacionális cég munkáját segítette, ezzel is kiegészítve gyakorlati tapasztalattal az egyetemi képzését.

2016-03-11

Állami kitüntetés a Bosch magyarországi vezetőjének

A március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetést kapta Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője. Az elismerést a hivatalos indoklás szerint a magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítését és a hazai befektetések növekedését elősegítő vállalatvezetői tevékenysége elismeréseként kapta.

2015-11-15

Biztonsági őr lett az X-Faktor egykori sztárjából

Csordás Ákos karrierje nem úgy alakult, ahogy tervezte, és ahogy jósolták. Az énekes mostanában nem a színpadon szedi össze a kenyérre valót, hanem meglepő módon, biztonsági őrként.

2015-10-16

In memoriam Hankó Pál

Hankó Pál a 2015. október 5-én, életének 56. évében elhunyt.

2015-09-10

Személyi változások az LDSZ-nél

A dinamikusan fejlődő értékesítés erőteljesebb marketing támogatásának érdekében Ollári Viktor vette át a budapesti üzlet vezetését szeptember 1-től.

/ 26 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: