SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

első oldal előző oldal / 26 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2015-11-15

Biztonsági őr lett az X-Faktor egykori sztárjából

Csordás Ákos karrierje nem úgy alakult, ahogy tervezte, és ahogy jósolták. Az énekes mostanában nem a színpadon szedi össze a kenyérre valót, hanem meglepő módon, biztonsági őrként.

2015-10-16

In memoriam Hankó Pál

Hankó Pál a 2015. október 5-én, életének 56. évében elhunyt.

2015-09-10

Személyi változások az LDSZ-nél

A dinamikusan fejlődő értékesítés erőteljesebb marketing támogatásának érdekében Ollári Viktor vette át a budapesti üzlet vezetését szeptember 1-től.

2015-08-19

Kitüntették a bátor vagyonőrt

Dénes György, Veszprém megye 2014. évi kiváló vagyonőre ismét magas rangú, szakmai elismerésben részesült: ezúttal a veszprémi pékségben elkövetett támadás során tanúsított példamutató helytállásáért kapott jutalmat.

2015-07-10

Vagyonőrként dolgozik az egykori csatárlegenda

Bajnok volt az MTK-val, ám ugyanúgy ünnepelték az Üllői úton is, ahogyan a Hungária körúton. A középpályás-csatárt a szabadrúgások és a tizenegyesek mesterének, mindenütt vezéregyéniségnek tartották. Az ötvennégy éves Szeibert György ma személy- és vagyonőr Angyalföldön, a Szegedi úti rendelőintézetben.

2015-06-01

Boda József lett az NKE Rendészettudományi Karának dékánja

Boda József lett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának új dékánja. Megbízólevelét Patyi András rektor adta át június 1-jén Budapesten, az intézmény XII. kerületi épületében tartott ünnepi állománygyűlésen.

2015-05-13

Vagyonőr lett a legnépszerűbb képviselő

Az ATV Dokuban a 25 évvel ezelőtt alakult első parlament kapcsán beszélgetett Kónya Imre, Ágh Attila, Ungár Klára és Király Zoltán. Király egykor a legnépszerűbb politikus volt, ma vagyonőrként keresi a kenyerét.

2015-04-07

A Facebook biztonsági guruját igazolta le az Uber

Az Uber elcsábította a Facebook biztonsági vezetőjét: Joe Sullivanak lesz bőven dolga az új munkahelyén.

2015-02-09

Tovább erősödik az Axis Communications magyarországi csapata

Az Axis Communations Kelet-európai csapata új Key Account Managerrel bővült. Az új pozícióra Pelyák Norbertet nevezték ki.

2015-02-04

Elismerés a Bosch csoport magyarországi vezetőjének

Magyarország vezető angol nyelvű lapja, a Budapest Business Journal tegnap nagyszabású gálaesten, ünnepélyes keretek között első ízben adta át „Az év külföldi vállalatvezetője” (Expat CEO of the Year 2015) díjat, amelyet ebben az évben alapítottak. A szakértő grémium Javier González Pareja-nak, a magyarországi Bosch csoport vezetőjének ítélte oda a megtisztelő elismerést.

első oldal előző oldal / 26 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: