SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 26 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2013-01-09

Új műszaki tanácsadó a D-Link Magyarországnál

Újabb munkatárssal bővül a hálózati eszközök vezető gyártója, a D-Link hazai irodája: Januártól Wébel Gábor látja el az üzleti termékek pre-sales és post-sales műszaki tanácsadói feladatait. A hálózati szakember csatlakozásával hatékonyabban képes segíteni a képviselet a nagyvállalati végfelhasználók és az üzleti termékeket értékesítő VIP+ partnerek hálózattervezési és hálózatépítési munkáját.

2012-11-24

A baranyai főrendőr leváltása a zsarukat is meglepte

Értesüléseink szerint még a megyei főkapitányság berkein belül is meglepetésként hatott az országos rendőr-főkapitány szerdán bejelentett döntése, amely szerint indoklás nélkül visszavonta dr. Ambrus Ágnesnek, a baranyai rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójának megbízatását.

2012-11-21

Leváltották a főkapitány helyettesét

Indoklás nélkül visszavonta Hatala József országos rendőr-főkapitány dr. Ambrus Ágnes, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójának vezetői megbízását.

2012-11-05

Új igazgatók a megyei rendőr-főkapitányságon

Hatala József rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2012. november 1-i hatállyal kinevezte Urbán Zoltán alezredest a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójává, valamint Szilágyi Róbert alezredest a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatójának.

2012-11-01

Kirúgták Lenti rendőrkapitányát

Zala megye rendőrfőkapitánya november 1-jei hatállyal felmentette tisztségéből Lenti eddigi rendőrkapitányát, Árkovics József alezredest. Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke csütörtökön az MTI-nek megerősítette a Zalai Hírlap online kiadásának a felmentés tényéről szóló információját.

2012-10-25

Békés megyéért a főkapitánynak

Békéscsaba, Debrecen – A Békés Megyei Közgyűlés Békés Megyéért-díjjal tüntette ki a napokban – mások mellett – dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornokot, Békés megye közbiztonságának hatékony megerősítése, a megyében élő lakosok élhető és biztonságos környezetének megteremtése, a munkája során tanúsított kiemelkedő partnersége elismeréseként.

2012-09-15

Bemutatkozott az új zalai rendőrfőkapitány

Bemutatkozott Fülöp Valter, Zala megye új rendőrfőkapitánya csütörtökön Zalaegerszegen a Zala Megyei Önkormányzat ülésén, valamint a kormányhivatal által a zalai polgármestereknek, jegyzőknek összehívott értekezleten is.

2012-09-15

Távozik posztjáról a siklósi rendőrkapitány is

Balogh László rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos 2009 óta irányította a Siklósi Rendőrkapitányságot.

2012-09-14

Tíz rendőrkapitány távozik posztjáról

Tíz rendőrkapitány vezetői megbízását vonta vissza szeptember 15-i hatállyal Hatala József országos rendőrfőkapitány, közölte pénteken az Országos Rendőr-főkapitányság.

2012-09-14

Leváltották a dunaújvárosi rendőrkapitányt

Indoklás nélkül, szeptember 15-étől visszavonták a dunaújvárosi rendőrkapitány vezetői kinevezését - erősítette meg a Dunaújvárosi Hírlap [1] információját a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 26 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: