Ditec: Nyisd ki a világodat

  • 2022-04-15


A Ditec a svéd precizitás és az olasz dizájn fúziója. Az általa gyártott automatizálási rendszerek tökéletesen ötvözik a funkcionalitást és a személyre szabható lehetőségeket a kapukhoz, szekcionált garázskapukhoz, ipari kapukhoz és sorompókhoz. Ezek a termékek egyedi tervezést és a legfejlettebb technológiát kínálják. A könnyen irányítható és teljesen megbízható Ditec bejárati automatizálási rendszerek optimalizálják a hatékonyságot és az energiamegtakarítást, miközben minimálisra csökkentik a környezetterhelést.
Elosztóhálózatának és közvetlen értékesítési jelenlétének köszönhetően jelenleg több mint 80 országban forgalmazza széleskörű termékpalettáját: Amerikától Ázsián keresztül egészen Ausztráliáig. A vállalat sikere a folyamatos termékinnovációban, a magas színvonalú kínálatban, a kiváló logisztikai szolgáltatásban és a partnerek műszaki és kereskedelmi támogatásában rejlik.
A Ditec termékekhez kattints ide!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról