AxxonSoft Hungary Kft


1044 Budapest, Ipari park u. 8.
Tel: (1) 883 3161
Email: info@axxonsoft.hu
Honlap: hungary.axxonsoft.com
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

Az AxxonSoft-ról
A 2003-ban alapított AxxonSoft az intelligens integrált biztonsági rendszerek (PSIM) és video megfigyelő rendszerek (VMS) piacvezető gyártója. A vállalat portfóliója a vagyonvédelmi piacon több mint 150 000 projekttel és 2,5 millió telepített video csatornával büszkélkedhet. Az AxxonSoft több mint 5 800 tanúsított partnerrel rendelkezik világszerte több mint 100 országban, amelyek havonta több mint új 1500 telepítést hajtanak végre. A világon 50 irodájával a vállalat gyors válaszidőt és kivételes támogatást nyújt partnereinek a világ minden sarkában.
Magyarországon AxxonSoft 2020 februárjában nyitotta meg az irodáját. Az AxxonSoft VMS és PSIM megoldásaival eddig több mint 240 Biztonságos Város (Safe City) és ezen kívül számtalan kereskedelmi és bank szféránál, nemzetközi repülőtereken, tengeri kikötőkben, ipari helyszíneken, valamint kormányzati és üzleti létesítményben működő biztonsági rendszert valósított meg szerte a világon.

Technológia
Az AxxonSoft az ONVIF fórum egyik támogató tagja. A világszerte vezető IP-kameragyártókkal folytatott folyamatos együttműködésnek köszönhetően a vállalat által integrált eszközök listát már meghaladja 10 000 támogatott IP eszközt.

A VMS-gyártók közül az AxxonSoft az egyik úttörője az un. Törvényszéki Keresés technológiáknak a rögzített videóknál. Ennek a technológiának köszönhetően nagymértékben csökkenthető a videóarchívumban rögzített események keresésére fordít idő. A felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy beírja egy érdekes esemény paramétereit, például feltöltenie egy személy fényképét, be kell adnia a rendszámot vagy az objektum méretét és színét, és az AxxonSoft analytika megtalálja az összes információt tartalmazó videofelvételt a másodpercek alatt. Ezenkívül az AxxonSoft aktívan fejleszti a Neurális Hálózattokon alapuló Mesterséges Intelligencia (MI) videóelemzéseket. Ennek a tanítható technológiának köszönhetően egyedi tárgyak, objektumok felismerése, követése válik lehetővé.


Termékek
Az AxxonNext a kategóriájában az egyik legjobb, új generációs Vidéo menedzsment szoftver a piacon, amely nagyon hatékony video elemzéssel rendelkezik. Az AxxonNext alapú video megfigyelő rendszerek a tetszőleges mértékig skálázhatók: korlátlan számú a szerver, munkaállomás vagy videokamera egyetlen egy rendszerben kapcsolható össze. Az Axxon Next VMS segítségével bármilyen méretben, a nagyszabású elosztott létesítményű rendszerkéktől kezdve a legkisebb telephelyekig, bármilyen biztonsági igény kielégíthető.

Az Axxon Intellect Enterprise egy nyílt fizikai biztonság információ kezelés platform (PSIM), amely bármilyen összetettségű integrált biztonsági rendszert támogat. Az Intellect PSIM számos gyártó több száz beléptető, perimétervédelmi, tűz- és behatolásjelző rendszerrel integrálható. Az Intellect ökoszisztéma választásának egyik legmeggyőzőbb oka az ágazatspecifikus vertikális megoldások köre, amelyeket a vállalkozások és intézmények egyedi igényeire szabták.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Kapcsolódó hírek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Egy beléptető, amihez Te vagy a kulcs!
Olvasta már?
Egy beléptető, amihez Te vagy a kulcs!