SMARTme Building Technologies Kft


1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
Tel: (1) 248 1690
Email: info@smartme.hu
Honlap: www.smartme.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás


A SMARTme Building Technologies Kft. 2008 őszén alakult meg, a DGS Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. és a VÉD-LM Vagyonvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft. egyesülésével.

Igyekszünk az „egyszerű” kivitelezésnél egy kicsit többet kínálni partnereinknek.

Szeretnénk, ha nevünk és megjelenésünk híven tükrözné azon szándékainkat, hogy összetett és bonyolult rendszerintegrátori feladatok ellátására is alkalmas csapattal dolgozunk.

Mire számíthat, aki minket választ?
Igyekszünk prémium kategóriájú szolgáltatást adni, és azt folyamatosan fejleszteni annak érdekében, hogy az általunk is elvárt minőség a szolgáltatásainkban kellő mértékben megjelenjen. Mi hosszútávon gondolkozunk, és erre bátorítjuk partnereinket is. Az építőipar elmúlt években bekövetkezett változásira reagálva, a nyugati trendek figyelembe vételével, otthon- és épületautomatika rendszerek teljes körű kivitelezésével bővítettük szolgáltatásainkat. Hosszas piackutatás és tesztelés után a FIBARO rendszer gyártóival együttműködve szolgáljuk ki új és meglévő ügyfeleinket, most már lakossági szinten is. Szakterületünk tehát az okosotthon-, otthonautomatika- és egyéb biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek széleskörű tervezése, kivitelezése és karbantartása. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre akár biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek vagy megfelelő műszaki tartalmú okosotthonok optimális kialakításához.Fontosnak tartjuk a partnereinkkel egy olyan kapcsolat kiépítését, amely mindkét fél számára kölcsönös megbecsülést és hosszú távú, sikeres üzleti együttműködést eredményez.

Cégünk a FIBARO intelligens otthon rendszer hivatalos magyarországi képviseletét látja el. Saját oktatótermünkben szervezünk képzéseket már meglévő és leendő partnereink számára, melyek elvégzése segít a rendszerek sikeres továbbértékesítését, telepítését, beüzemelését, valamint a felhasználók magas szintű támogatását.
www.otthonautomatika.hu
www.smartme.hu

Tevékenységi területek:

 • okosotthon, otthonautomatika rendszer
 • biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása
 • integrált rendszerek – összetett védelem
 • automata tűzjelző rendszerek, beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek, betörésvédelmi rendszerek,     biztonság, biztonsági kamera rendszerek, integrált épületfelügyeleti rendszerek
 • >> Tovább a cég honlapjára

  Tevékenységi területei:


  Kapcsolódó hírek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  eOpener/eRemote - Applikáció telepítése nélkül használható, platformfüggetlen, biztonságos távoli ajtónyitás bárhonnan, bármikor
  Olvasta már?
  eOpener/eRemote - Applikáció telepítése nélkül használható, platformfüggetlen, biztonságos távoli ajtónyitás bárhonnan, bármikor