MAGOS Radar – akár drónok detektálására is


MAGOS Radar – akár drónok detektálására is
A szakmai közönség az idei SecuriForum kiállításon ismerhette meg a Magos Systems és a SCANLOCK International – a Geutebrück regionális forgalmazója – együttműködéséből született kültéri területvédelmi rendszert, mely a legmodernebb radartechnológiát alkalmazva több-százezer négyzetméteres területen 600 m távolságból észleli a járműveket/hajókat, 400 méterről a személyeket, és 100 méterről a kis méretű drónokat.

A Magos Systems azzal a céllal fejlesztette ki az SR-500 típusú fix radart (nem forgó, mozgó alkatrészeket nem tartalmazó), hogy a civil szféra részére is elérhetővé tegye a legfejlettebb katonai radartechnológiákat.

Az SR-500 használata – időjárási körülményektől függetlenül – magas biztonságú, költséghatékony területvédelmet tesz lehetővé, minimális telepítési és karbantartási követelmények mellett. Ultra-nagy felbontásával (0,4 m) kiváló teljesítményt nyújt túlzsúfolt környezetben is. Kis mérete és súlya, rendkívül alacsony energiafogyasztása (<3,5 W), egyszerű telepítése miatt mobil megoldásoknál is ideálisan alkalmazható.

Az integrált – Geutebrück-Magos – kültéri területvédelmi rendszer fő előnye, hogy a radar által érzékelt objektumok megjelennek egy térképes felületen, a radar által érzékelt információk hatékonyan ellenőrizhetőek és igazolhatóak a kamerás háttértámogatással – a radar vezérli a rendszerben lévő PTZ kamerákat a megfelelő pozíciókba. A radar által érzékelt, a grafikus felületen megjelenített mozgások ugyanúgy rögzíthetőek, mint egy standard kamerakép – így a későbbiekben a felvételekről minden esemény visszajátszható. A rendszer alkalmazásával kiterjedt területek és határszakaszok ellenőrzése biztosítható magas megbízhatósággal.

További információért látogasson el a Magos Systems honlapjára, vagy kérjen tájékoztatást magyarországi forgalmazójától.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?