2N INDOOR TALK kaputelefon beltéri egység


2N INDOOR TALK kaputelefon beltéri egység
Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: 2N TELEKOMUNIKACE a.s.


Csodálatos kistestvért kapott a reddot dizájn díjas, prémium megoldásokat biztosító 2N beltéri egység, az Indoor Touch. Itt az Indoor Talk, amely egyedi megjelenésével, könnyű telepíthetőségével és kezelhetőségével rendesen odapörköl a hasonló árfekvésű versenytársaknak, miközben tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz.

A termék már első látásra maradandó esztétikai élményt nyújt, amelyet üvegfelületével és a mögötte elrejtett ikonok feltűnő háttérvilágításával éri el. A csinos külső emellett kimagasló belsőt is takar. A 2N különös hangsúlyt fektetett a legmagasabb minőségű audio komponensek kiválasztására. Így amikor az ajtónk előtt becsöngető látogatókkal beszélünk, olyan érzetünk támadhat, mintha közvetlenül mellettünk állnának vendégeink, nem az ajtóban.Jellemzők és előnyök

Luxus dizájn és anyagok
A 2N Indoor Talk az otthonok dísze. Üvegből és más kiváló minőségű anyagokból készült, a vékony készülékház csak 10 mm-t kiemelkedik ki a falból.

Ahogy Önnek a legkényelmesebb
Beállíthatjuk az ikonok háttérvilágításának szükséges intenzitását, 10 csengőhang közül választhatjuk ki kedvencünket, vagy élvezhetjük a csendet és a békét azáltal, hogy a "Ne zavarjanak" üzemmódba állítjuk a készüléket.

HD minőségű hang, nagy hangerő
A 2N Indoor Talk HD audio codec-et és innovatív hangszóró-kimenetet biztosít, amely lehetővé teszi nagy hangerőt és kiváló hangminőséget.

Precíziós telepítődoboz
A speciális fali rögzítő egység lehetővé teszi, hogy finoman elforgassuk és pontosan vízszintbe állítsuk a beltéri egységet a telepítés során.

Lakáson belüli hívások
A készülék beltéri beszélgetésekre is használható, a lakásban elhelyezett további 2N beltéri egységek hálózatba köthetők és ezáltal más helyiségek és más lakások is elérhetők, felhívhatók az ott tartózkodók.

Csengő gomb támogatás
Könnyedén csatlakoztathatja meglévő bejárati csengőjét 2N Indoor Talkhoz.

Gyerekzár
Könnyen megakadályozhatja, hogy gyermekei véletlenül idegeneket engedjenek be otthonukba játék közben. Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a megfelelő gombokat a gyerekzár aktiválásához.

"Ne zavarjanak" mód
Bekapcsolhatjuk a "Ne zavarjanak" módot a csengőhang egyszeri vagy előre beállított időközönként történő kikapcsolásához. Ez az opció különösen ajánlott, ha abszolút békét és nyugalmat szeretnénk.

A 2N Indoor Talk-ot a Young B.T.S.-nél már lehet rendelni bevezető, kedvezményes áron, az alábbi termékoldalakon.

2N Indoor Talk - 91378401 - beltéri egység, fekete
2N Indoor Talk - 91378401WH - beltéri egység, fehér

Ha kérdése van, hívja bátran a Young B.T.S kft 2N termékmenedzserét.
Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36(30)819 2647
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Megújult Global Fire intelligens központcsaládok
Olvasta már?
Megújult Global Fire intelligens központcsaládok