UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B

Jóból nem árt a sok

UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B
Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: Uniview Technologies Co.


Az UNV minden igényt kielégítően kínál Speed dóm (PTZ) kamerákat a belépő szinttől (Easy) a középkategórián át (Prime) egészen a professzionális és ipari felhasználásig (Pro). Sokan azonban nehezen tudnak választani a kínálatból, mert „csak” egy megbízható, nagy tudású PoE-s PTZ IP dómkamerát szeretnének, amely a hosszú évekre tervezett üzemidő alatt megszolgálja a belé fektetett pénzt. Nekik ajánljuk az UNV IPC6222ER-X20(P)/X30(P)-B készüléket, amelyek sok extrával ellátott, megbízható és hűséges igáslovak, éjjel és nappal.

Az UNV Prime osztálya két 2MP-es, PoE-s PTZ IP dómkamerát kínál: a 20X Zoom-mal rendelkező IPC6222ER-X20(P)-B-t , és a 30X zoom-os IPC6222ER-X30(P)-B-t. Prime osztályos kamerákról beszélünk, így garantáltak bennük az okos funkciók, és az intelligens analitikai megoldások. Mindketten kimondottan kereskedelmi épületek, parkok felügyeletére, kis/nagy projektekre specializált berendezések, ahogy ez tulajdonságaikból is kiderül.


Optika
A 5.2 ~ 104 mm-es (20x optikai zoom) illetve 4.5 ~ 135 mm-es (30x optical zoom) lencsék pontos és gyors fókuszálásra képesek. A 3. generációs IR LED-ek max. 150m-es (492ft) infra megvilágítási távot tesznek lehetővé, így akár egy 300m-es átmérőjű körben is lehetővé válik az éjszakai megfigyelés, pásztázás. Minderre rásegít a magasabb fényáteresztő képességű optikai üvegablak és az IR anti-reflekciós előlap, így a megemelt IR fényáteresztő képesség biztosítja a tisztább éjszakai képet.

Tömörítés
A két kamera tömörítési képességei nem sokban különböznek a legmagasabb, Pro szériás kamerák képességeitől. Akár az OSD menün belül is választhatunk Ultra 265,H.265, H.264, MJPEG videotömörítések közül. A kamerák tripla streammel működnek (Main Stream:2MP (1920×1080):Max. 30 fps; Sub Stream:2MP (1920×1080):Max. 30 fps; Third Stream: D1 (720×576): Max. 30 fps. Nem csalás, nem ámítás, és ezek „csak” a 2MP-es PTZ IP Speed dómkamerái a Prime családnak.

Okos funkciók
Témák szerint csoportosított okos funkciók (Behatolás, Autotracking, Vonalátlépés, Mozgás érzékelés, Audió érzékelés, Arc érzékelés, Személyszámlálás stb.) teszi hihetetlenül értékesé a kamerákat. A számos funkció közül most csak egyet emelnénk ki, az autotracking funkciót, amely lehetőséget ad arra, hogy egy bizonyos területen felbukkanó személy, jármű, élőlény mozgását automatikusan kövesse a kamera.

Hálózat
Mindkét kamera megfelel az ONVIF szabványoknak (Profile S, Profile G). 23 féle hálózati protokoll segíti a kommunikációt: Ipv4, IGMP, ICMP, ARP, TCP, UDP, DHCP, PPPoE, RTP, RTSP, RTCP, DNS, DDNS, NTP, FTP, UpnP, HTTP, HTTPS, SMTP, 802.1x, SNMP,TLS,SSL

Kialakítás
Speciális kameraházba és front üveg kialakítás mögé rejtett kamera nagy sebességű 360 fokos elfordulásra képes. Az innovatív hó eltávolító funkcióval, hatékony hőelvezető kialakítással és intelligens hőmérséklet vezérlő technológiának köszönhetően a ház óvja a kamerát a párásodástól, hótól, esőtől, extrém hidegtől és melegtől. A berendezés 6KV-os túlfeszültség védelemmel rendelkezik a hálózati csatlakozáson.


A IPC6222ER-X20(P)-B-t, és IPC6222ER-X30(P)-B kiváló tulajdonságainak köszönhetően a Prime osztály két fantasztikus ár/érték arányú PTZ dómkamerával lett gazdagabb. A legújabb korok követelményeinek is eleget tevő felszereltségükkel és okos megoldásaikkal hűséges és megbízható kiszolgálói lehetnek kkv-knak, ipartelepeknek, iskoláknak, parkoknak, üzleteknek, szupermarketeknek.

További információkért keressék bizalommal UNV termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
UNV termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
+36 (1) 4522647

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult
Olvasta már?
Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult