HI-SCAN 6040i

Csomagvizsgáló röntgenberendezés

HI-SCAN 6040i
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Heimann


Smiths Detection HI-SCAN 6040i, a röntgenek igáslova
Magyarország kedvenc biztonsági röntgenje, a legtöbb példányban értékesített kompakt röntgenberendezés – ennyi felhasználó nem tévedhet, ahogy a 6040i sem. Tökéletes választás a kisebb és nagyobb csomagok ellenőrzéséhez az egyre növekvő biztonsági igényű területeken. Az innovatív technológia és a magas fokú megbízhatóság teszi ezt a csomagátvizsgáló röntgenberendezést kiváló eszközzé a kritikus területeken való vizsgálati feladatok ellátására.

 • High-End processzoros technológia
 • Gyors digitális jelátvitel
 • Továbbfejlesztett HI-MAT Plus anyag-megkülönböztetés
 • Nagy képfelbontás
 • Valós idejű 24 Bit képelőállítás
 • Új ergonomikus felhasználói interfész
 • Szabadon programozható funkciógombok

 • A HI-SCAN 6040i egy újonnan tervezett kompakt röntgenberendezés 620 mm széles és 418 mm magas alagút mérettel, mely ideális kisebb és nagyobb csomagok ellenőrzésére az egyre növekvő biztonsági igényű területeken.

  A HI-SCAN 6040i része az új ProLine rendszer koncepciónak, mely különböző kiegészítő lehetőségeket nyújt a moduláris, flexibilis rendszerfelépítésnek köszönhetően.

  A kezelőszemélyzet munkáját támogató online képelemző módszerek és az új, ergonomikus szempontok szerint kialakított kezelői interfészek jövőbe mutatóak az ilyen típusú rendszereknél. Az innovatív technológia és a nagyfokú megbízhatóság teszi a berendezést kiváló eszközé a kritikus területeken való vizsgálati feladatok ellátására.

  A berendezés optimális támogatást nyújt a kezelőszemélyzet számára a szükséges döntések meghozatalában és jelentősen lecsökkenti a vizsgálati időt.  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Az I-Sec Kft. megkezdte az EXTRO FLEX gégecsövek forgalmazását
  Olvasta már?
  Az I-Sec Kft. megkezdte az EXTRO FLEX gégecsövek forgalmazását