Videosec OET-213H-BTS1 testhőmérséklet-ellenőrző terminál integrálása már meglévő beléptetőrendszerekbe


Videosec OET-213H-BTS1 testhőmérséklet-ellenőrző terminál integrálása már meglévő beléptetőrendszerekbe
A testhőmérséklet-ellenőrzés és a maszkviselés beléptetéskori automatizált számonkérése sokszor önmagában kevés, ha nem tudjuk a meglévő kártyás beléptetőrendszerrel integrálni.

Kártyás vagy RFID kulcstartós beléptetést sok helyen alkalmaznak. Ezeket a rendszereket Videosec OET-213H-BTS1 terminállal bővítve a következő funkciókhoz jutunk az áteresztőképesség csökkenése nélkül: A terminál beépített RFID olvasóját használva mifare-kompatibilis kártyák sorozatszáma alapján végezhetünk azonosított beléptetést, természetesen, testhőmérséklet-ellenőrzéssel és maszkviselés-ellenőrzéssel kombinálva. Ha a kártyás beléptetést arcfelismeréssel kombináljuk, 1:1 ellenőrzést alkalmazhatunk, azaz mindenki csak a saját kártyájával léphet be, a kártyához hozzárendelttől eltérő arcot a rendszer nem enged belépni. Az arcfelismerést önállóan is alkalmazhatjuk beléptetési jogosultságok kezelésére. Amennyiben a már kiépített kártyás rendszer más kártyatípust alkalmaz, a terminál wiegand be/kimeneteit és a relékimeneteket alkalmazva integráljuk a testhőmérséklet-ellenőrzést a meglévő rendszerbe. Erre több, már megvalósított gyakorlati példa tapasztalatai alapján tud segítséget nyújtani a Videosec csapata. Lehetőség van az OET-213H-BTS1 terminálok meglévő ügyviteli rendszerekbe történő szoftveres integrációjára is, ehhez elérhető API-leírás a weboldalunkon .

Kérdéseivel keresse az Euro Tech Corporation Kft. csapatát.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók