Bőrfelszíni hőmérséklet mérésére kihegyezett kamera a Hanwha kínálatában


Bőrfelszíni hőmérséklet mérésére kihegyezett kamera a Hanwha kínálatában
Duális – a látható fény tartományában működő HD, és QVGA hőképalkotó egységgel rendelkező –, bőrfelszíni hőmérsékletazonosításra alkalmas, beépített Micro SD/SDHC/SDXC (max. 265GB) memóriakártya-foglalattal és IEC 60601 tanúsítással rendelkező kamerát dobott piacra a Hanwha Techwin.

A QVGA hőképalkotónak köszönhetően a PoE+ (IEEE802.3at) funkcióval felvértezett TNM-3620TDY (adott távolságon belül) 30 - 45°C-os tartományban +/-0.5⁰C-os pontossággal képes a megfigyelt személy bőrfelszíni hőmérsékletét megállapítani. Amennyiben a rendszert ellátják egy referencia hő sugárzóval (ún. fekete test), a kamera pontossága +/-0.5⁰C-ra növekedhet. A gyártó állítása szerint, a készülékbe integrált mesterséges intelligencia algoritmusnak köszönhetően 3m távolságból egyidejűleg 10 embert képes a kamera hatékonyan szkennelni. A hagyományos felhasználásokat illetően, a gyártó intelligens videoanalitikai csomagjával (beleértve a maszkviselés detektálását) érkező TNM-3620TDY -20 és +130 °C között képes jóminőségű hőképalkotásra, a 2MP-es HD videoanyaggal párhuzamosan.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Négy díjjal gazdagodott az IDIS
Olvasta már?
Négy díjjal gazdagodott az IDIS