Ingyenes Axis Guard Suite analitikai csomag


Ingyenes Axis Guard Suite analitikai csomag
Az Axis az új kameráihoz egy ingyenes és továbbfejlesztett analitikai szoftvert fog biztosítani.

Emiatt 2020. április 1-től a gyártó az Axis Guard Suite Suite szoftverét ingyenessé teszi minden kompatibilis kamerához.

Ez azt jelenti, hogy az Axis Guard Suite – ami előre van telepítve a Q sorozatú kamerákon – ingyenesen elérhető és letölthető a kompatibilis Axis FA, M és P sorozatú kamerákhoz, abban az esetben, ha a 7.x vagy annál magasabb verziószámú firmware-t használ.




Az Axis Guard Suite analitikát kiegészítik az Axis Fence Guard, az Axis Motion Guard és Axis Loitering Guard megoldások.
Így a szoftvercsomag alkalmas mozgásérzékelésre és behatolás észlelésre egyaránt, továbbá lehetőséget nyújt a rögzített adatok elemzésére.
További lehetőség, hogy engedélyezett és tiltott területeket definiálhatunk a kameraképen, és azonnal jelzést kapunk, amennyiben valaki a tiltott területre lép.

Hatékony és eredményes

Az Axis Guard Suite alkalmazások elősegítik, hogy a személyzet kizárólag a valódi problémákra összpontosítson, és intézkedhessen, amennyiben erre szükség van.
Az intelligens algoritmusok és szűrők segítségével hatékonyan csökkenthetők a hamis riasztások.
Az Axis Guard Suite beállítható, hogy kizárólag a különleges eseményekre, riasztásokra reagáljon, ezáltal csökkentve a szükséges tárhelyet és sávszélességet. A kisebb mennyiségű adatok között könnyebbé válik a felvételek kereshetősége.

Könnyű beállítás és rugalmas működés

Az Axis Guard Suite alkalmazásokat könnyű beállítani és konfigurálni. Több profil is létrehozható benne, így külön beállítások alkalmazhatók a különböző területekre vagy a napszakokra.
Az eseménykezelési funkció segítségével eldöntheti, hogyan reagáljon a rendszer a biztonsági eseményekre, például elindíthatja a rögzítést, küldhet e-mail értesítéseket, aktiválhat hangszórókat, vagy bekapcsolhatja az élő videófolyamokat a felügyelő személyzetnek.

Axis Motion Guard - Intelligens mozgásérzékelés

Az Axis Motion Guard egy mozgásérzékelő alkalmazás, ami riasztás küld, amikor egy objektum (pl. személy vagy jármű) előre meghatározott területeken mozog a kamera látómezőjében.
A megoldás tökéletesen alkalmazható munkaidőn kívül, különböző területek megfigyelésére, mint például irodaépületek, áruházak, raktárak és egyéb állandó, élő megfigyelést nem igénylő területek.

Axis Fence Guard – Határvédelem

Az Axis Fence Guard segítségével virtuális határokat állíthat be a kamera látómezejében, így hatékonyan védheti az adott területet a behatolástól.
Az alkalmazás automatikus riasztást küld, amikor mozgó objektumot, például személyt vagy járművet észlel, amely áthalad a felhasználó által meghatározott virtuális határvonalon.

Axis Loitering Guard – A potenciális behatolók megfigyelése

Az Axis Loitering Guard követi a mozgó objektumokat (például embereket vagy járműveket) és riasztást küld, ha túl hosszú ideig tartózkodnak az adott területen.
Ez az alkalmazás segítségére lehet a bűncselekmények vagy betörések megelőzésében.
A megoldás jól alkalmazható, ahol könnyen lehet definiálni az elzárt területeket.
A megfigyelt időszakok beállításával csökkenthetők a téves és nem kívánt riasztások.
Ennek segítségével jobban használható, mint a hagyományos alkalmazások.

Az Axis kamerarendszereivel és egyéb biztonságtechnikai termékekkel kapcsolatban forduljon bizalommal az Ingram Micro termékmenedzseréhez!

Nagy Gábor
Telefon: (20)920 9373
E-mail: gabor.nagy@ingrammicro.com


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Kibővült a RIEL Logisztikai Központja
Olvasta már?
Kibővült a RIEL Logisztikai Központja