HCVP™ 2 röntgencsalád

Kompakt, mégis nagy teljesítmény tehergépjárművek, konténerek és rakományok átvizsgáláshoz

HCVP™ 2 röntgencsalád
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Heimann


Smiths Detection HCVP Z60, ha a méret is számít
Teherautók, kamionok, konténerek gyors és eredményes átvizsgálásához olyan dimenzióban, amiről Wilhelm Conrad Röntgen még álmodni sem mert. A HCVP Z60 egy kompakt és rendkívül költséghatékony biztonsági röntgenberendezés. Minimalizálja az óriási rakományok kézi átvizsgálásának szükségességét, egy óra alatt akár 100 jármű átvizsgálására is alkalmas. Csempészáru felderítésén túl olyan fenyegetéseket is detektál, mint robbanóanyag, kábítószer vagy más fegyverek.

Legfontosabb funkciók
  • Megrakott tehergépjárművek, konténerek átvizsgálására, beléptetéshez, kikötőkhöz, repülőterekre vagy      határátkelőkhöz
  • Magas vizsgálati arány kis létszámú személyzet mellett — akár 120 jármű átvizsgálása óránként (HCVP 40)
  • Acélon áthatolás 300mm-ig (HCVP Z60)
  • viZual technológiával nagy teljesítményű képalkotás a szerves és szervetlen anyagok megkülönböztetése


  • A HCVP2 járműátvizsgáló röntgencsaládot arra tervezték, hogy ki- és belépéskor optimalizálja a biztonsági ellenőrzéseket a határátkelőkön, repülőtereken vagy akár kikötőkben.

    Csökkenti a rakományok, konténerek és kamionok időigényes kézi ellenőrzését. Átvizsgálja a szállítmányt, csempészárut detektál, kimutatja a veszélyes és tiltott tárgyakat, mint a robbanóanyagok, kábítószerek vagy fegyverek.

    Magas teljesítményű képalkotásával az operátort részletes röntgenfelvételekkel látja el a konténer vagy jármű rakományáról. További tulajdonsága a Z60-as típusnak, hogy képes megkülönböztetni a szerves és szervetlen anyagokat gyors és megbízható képalkotásával.

    Önálló egységként telepíthető, minimális külső infrastruktúra szükséges a működtetéséhez. Egyszerűsített átvizsgálást biztosít, alacsony környezeti hatásokkal, megfelel minden hatályos nemzetközi átvizsgálási előírásnak.


    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
    Olvasta már?
    ATM kiemelés megelőzése MI alapokon