Dahua Full-Color

Színek a sötétben

Dahua Full-Color
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: DAHUA Technology


A full-color technológiát a Dahua 2018-ban egy saját fejlesztés keretében dobta piacra, ám akkor még korlátozott volt a választék a kameratípusoknál. Mára viszont szinte az összes kamera szériában elérhetőek a full-color változatok, legyen szó IP vagy analóg kamerákról. Nézzük meg közelebbről is a termékválasztékot!


A full-color technológia lényege, hogy a kamera gyenge fényviszonyok között is élénk, részletgazdag felvételt készít. Ezért például egy éjszakai megfigyelésnél a full-color kamera színhűsége miatt sokkal jobb minőségű felvételt készít, mint egy hagyományos kamera.

Hogy érhető el a gyenge fényviszonyok között is színes, értékelhető kép?

Az F1.0 rekesztávolságú lencse minimális fénypontok alapján képes összegyűjti és továbbítja a képérzékelő szenzor felé a szükséges fényforrást. Gyakorlatban azt jelenti, hogy ez F1.0 rekesztávolságú lencse az F1.6hoz képest a fénymennyiség 2.5 szeresét engedi át. Illetve az ISP 4.0 javított képfeldolgozó elektronika, valamint a nagy teljesítményű képérzékelő is hozzájárul az élvezhető képminőséghez.

Az alábbi ábrán látható a rekesztávolság.


Nem elhanyagolható a korábban gyártott szenzorokhoz képest a 30%-al hatékonyabb fényérzékelésre képes érzékelő a Dahua full-color kamera szériájában.



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon