AXIS W100 testkamera és kiegészítői


AXIS W100 testkamera és kiegészítői
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Az Axis a világ legrugalmasabb megoldásával lép be a testkamerák piacára. Az Axis Communications bejelentette első, testkamera megoldását, amelyet rendészeti és magánbiztonsági célokra terveztek. A világ legrugalmasabb megoldása – amely a robusztus kamerából, dokkolóból és rendszer vezérlőből áll - nyílt architektúrájúvá tervezték, amely lehetővé teszi a sokféle videókezelő rendszer (VMS) és a bizonyítékkezelő rendszerek (EMS) integrálását, fokozva a meglévő szoftverbefektetések hatékonyságát.

A testkamerák előnyei a bizonyítékok begyűjtésében, a bűncselekmények elrettentésében, a tisztviselők és biztonsági személyzet képzésében jól ismertek a rendészeti szektorban, és egyre inkább a magánbiztonsági iparban is. Az Axis-tól, - mint a videómegfigyelési technológiák fejlesztésében 30 éves tapasztalattal rendelkező úttörő és vezető gyártótól - logikus lépés a testkamera megoldások piacára történő belépés.

Az Axis testkamera megoldása kiterjedt kutatás és fejlesztés eredménye, amelybe beleértjük az Axis módszertani megközelítését az évtizedes tapasztalatokkal finomított új megoldások létrehozásában, valamint számos interjút amelyet a rendészeti és magánbiztonsági szervezetekkel folytatott. Az egyik kritikus szempont, amelyet a potenciális ügyfelek kiemeltek, az volt, hogy maximalizálni kell a jelenlegi VMS és EMS szoftverekbe történő befektetéseiket. Az Axis megoldása harmadik fél által gyártott VMS-sel és EMS-sel egyaránt használható, helyben vagy a felhőben, lehetővé téve a más video-megfigyelési adatokkal történő integrálást. A vállalat saját VMS szoftverével az AXIS Camera Station-el pedig teljes körű megoldásként is tudja szállítani.

Amikor az Axis új megoldás fejlesztésén dolgozik, mindig arra törekszik, hogy az adott korlátok között elérhető lehető legjobb minőségű videót és hangot biztosítsa a megoldás. A testkamerák számára a nyilvánvaló kihívások a méret, a súly, a robusztus kivitel és az akkumulátor élettartamának maximalizálása optimális kombinációjának megtalálásával kapcsolatosak. Az alapos és a teljes folyamatot átfogó szemlélet nem csak a kamera egységnél, hanem a teljes megoldásnál jelen van és a helyszíni videofelvételtől a bizonyítékoknak a tárgyalóteremben történő bemutatásáig tart.

Az új Axis testkamerarendszer három fő hardverkomponenst tartalmaz:
  • AXIS W100 testkamera
  • AXIS W700, 701 dokkoló
  • AXIS W800 rendszer vezérlő

    A kamera 1080p @ 30fps sebességű videofelvételt és hangot rögzít kettős mikrofonon keresztül a zajcsökkentő képesség érdekében. A képminőség garantálására WDR technológiát alkalmaznak, így még a legnehezebb fényviszonyok között is kiváló lesz a képminőség. Az Axis Zipstream technológia pedig a tárolási igényeket csökkenti drasztikusan. Az akkumulátort úgy tervezték, hogy normál használat mellett kiszolgáljon egy teljes 12 órás műszakot, de autóban, vagy power bank-ról is lehessen tölteni.

    A dokkoló állomás és a rendszervezérlő különálló egységek. Az egész struktúra úgy van kialakítva, hogy könnyen skálázhatók nagyméretű és költséghatékony testkamera rendszerek. A rendszervezérlő egyetlen integrációs és felügyeleti pontot biztosít, és lehetővé teszi a gyors és megbízható video letöltést (100Mbit / kamera). Minden adat titkosítva van a testkamerán és az adatátvitel során egyaránt az AES256 és a TLS protokollok használatával.

    A kamera az alábbi beépített funkciókkal rendelkezik:
  • GPS / GNSS vevő a helymeghatározáshoz
  • Alacsony energiafelhasználású Bluetooth 4.1
  • IEEE 802.11b / g / n
  • 6 tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő
  • Az AXIS Body Worn Assistant mobil alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a felvételek      áttekintését, kategóriák, leírások és megjegyzések hozzáadását.

    Az Axis testkamerái már elérhetők 2020 második negyedévétől kezdődően.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
    Olvasta már?
    SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka