Hanwha Techwin PoE extenderes kameramodellek


Hanwha Techwin PoE extenderes kameramodellek
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe


A Wisenet videós megoldások fejlesztője a Hanwha Techwin, igyekszik innovatív megoldásokkal kivenni a részét a speciális videós megfigyelési megoldásokból, amelyek költséghatékonyabbá és korszerűbbé teszik a rendszereket. Ilyen megoldás a Wisenet által gyártott Wisenet X Plus sorozat, amely egy PoE extenderes kamera. Ez lehetővé teszi, hogy „kamerát-kamerába” fűzzünk, s ezáltal a tervezés is egyszerűbb, valamint jelentős költséget és időt spórolhatunk meg a kivitelezésen.

Egy olyan időszakban, amikor a legtöbb vállalkozás folyamatosan csökkenti a költségvetését, minden olyan technológiai innováció különlegesen értékessé válhat, amely a kötelező biztonsági kiadásokat minimalizálja. Az új Wisenet X Plus PoE extenderes kamerát olyan megoldására tervezték, ahol két kamerát egymástól max. 80 méterre helyezhetünk el egy kábelszakaszon, ezzel is jelentős telepítési időt megspórolva. A sorozatból létezik 2MP-es és 5MP-es verzió, mindkettő bel- és kültéri dómkamera változatban, s így a két kamerát egymás után kötve a hálózati portok számát, ezáltal a rendszerbe telepített switchek számát is csökkenthetjük, nem beszélve a kábelezési könnyebbségről. A kamerához lehetőség van csatlakoztatni más PoE kompatibilis eszközt is, például egy kiegészítő világítóegységet, I/O vezérlőt vagy akár egy PIR érzékelőt. A most megjelent 4 új kameramodell mindegyike IR LED-del rendelkezik, amely 50 méterre képes megvilágítani a tárgyakat és a beépített digitális képstabilizátor az éles képeket biztosítja az egyéb környezeti viszonyok által keltett rezgések kiszűrésével. A varifokális (2.8 – 12mm) 2MP-es modellek 150dB, a szintén varifokális (3.6 – 9.4 mm) 5MP-es modellek 120dB dinamikatartományú képalkotó technológiával vannak felszerelve, hogy a világos és sötét területekből adódó fénytartományt kiegyenlítsék, s ezáltal jól kiértékelhető, egységes képet adjanak, kiküszöbölve ezzel az alul- illetve túlexponált felvételeket.

A Wisenet X Plus sorozat egy végtelenül gyorsan szerelhető kamera, amelyben az optika az aljzathoz egy mágnesen keresztül illeszkedik, ezáltal telepítése is időhatékony, valamint a vízhatan, beépített RJ-45-ös csatlakozón keresztüli kábelezés biztosítja a további áramellátást a második kamera részére. A PoE+ csatlakozó 12.95W teljesítményt ad tovább, amely 80 méteres távolságon CAT5/5E kábelen képes egy második egységet táplálni. A kamera képes a WiseStreamII tömörítésre, amely így akár 99%-kal hatékonyabb, mint a jelenleg leginkább használt H.264 technológia, ezáltal sávszélességet és tárolókapacitást spórolva.

A kamerák a már ismert Wisenet X sorozat analitikai megoldásait tartalmazzák licencmentesen, így például elérhetőek a vonalátlépés, bóklászás, területre való be- és kilépés, el- és előtűnés, arcfelismerés, szabotázs védelem, iránymeghatározás analitikák, de a hangfelismerés is, mint robbanás, sikítás, üvegtörés események is képesek riasztást generálni a kamerák kimeneti portján. 5 előre felvett hangfájlt is képesek lejátszani a beprogramozott riasztási események észlelése során. A kamerában levő Wisenet5 chipkészlet lehetővé teszi továbbá az üzleti analitikai megoldások monitorozását is, úgymint látogatók számának meghatározása, hőtérkép kirajzolása vagy éppen a sormenedzsment. Ezek a funkciók az ügyfelek vásárlási szokásainak segítik megérteni, s a kamerák Wisenet Retail Insight 2.0 szoftverrel összekötve teljeskörű analitikai felületet adhatnak egy komplett üzlethálózat részére.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon