Egy korszak lezárása – JABLOTRON 80 OASiS


Egy korszak lezárása – JABLOTRON 80 OASiS
Azok, akik már korábban is ismerték a JABLOTRON gyár által készített vagyonvédelmi rendszereket, minden bizonnyal emlékeznek a JABLOTRON 80, népszerű nevén OASiS termékcsaládra, melynek gyártását és forgalmazását a Jablotron 2017. decemberében befejezte.

A gyártás leállítása azonban nem jelentette azt, hogy a már telepített rendszerek ne működtek volna tovább, és óhatatlanul itt is ott is felmerült egy kis javítási igény, vagy a rendszerek bővítésének igénye.

Egy év hallgatás után a Jablotron meghallotta ezeket a hangokat és megnyitotta egy addig rejtett raktárát a vásárlók előtt, és a szokásos „amíg a készlet tart” címkével ellátva áruba bocsátotta az ott tárolt OASiS eszközöket.

Az LDSZ Kft. létrehozta Jablotron 80 termékeinek adatbázisát a honlap OUTLET szekciójában azon telepítők számára, akik segíteni szeretnének a megrendelőiknek abban, hogy karbantarthassák, esetleg bővíthessék OASiS rendszerüket.

Ma azonban eljött az a nap, mely előre vetíti ennek az eddig rendelkezésre álló forrásnak az elapadását, ezért a JABLOTRON úgy döntött, hogy a még rendelkezésre álló készleteit még kedvezőbb áron teszi elérhetővé a rendszerek korábbi telepítői, mai karbantartói számára. Egyszerűen szólva megfelezték az eddigi eladási árat és közel 50% kedvezményt biztosítanak minden olyan telepítő vagy végfelhasználó számára, aki úgy érzi, hogy hajlandó befektetni a jövendő évek karbantartási-bővítési anyag igényébe.

Természetesen az LDSZ Kft. vásárlói már a csökkentett árakat találhatják honlapunkon. A megrendeléseket a beérkezések sorrendjében teljesítjük, amíg a JABLOTRON készlete tart.

Az LDSZ Kft., mint a JABLOTRON magyarországi forgalmazója kiemelt rákötési jutalékot és emelt speratív jutalékot fizet azon telepítőknek, akik korábban telepített JABLOTRON rendszereiket az LDSZ távfelügyeletére kötik. A távfelügyelet az ország majdnem minden településén tud biztosítani kivonuló szolgálatot. A rákötéshez szükséges technikai eszközöket rendkívüli kedvezményes áron bocsátja a telepítő partner rendelkezésére.

Kérjük – mint mindig – most is forduljon bizalommal az LDSZ Kft. Jablotron termékmenedzseréhez: Matkó Csabához, aki naprakész információkat tud nyújtani az új árakról, a Jablotron még rendelkezésre álló raktári készletéről és fogadja az Ön megrendelését.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat
Olvasta már?
A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat