PARADOX MG5075 – új rádiós riasztóközpont


PARADOX MG5075 – új rádiós riasztóközpont
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd


Megérkezett a Paradox új rádiós központja, az MG5075!Az új központ megújult RF képességeket és kamera támogatást kapott, melyet a robusztusra méretezett tápegység egészít ki.

Az MG5075 dobozos kivitelben érkezett, mely teljesen a központhoz lett szabva. A panelen elhelyezett állapotjelző LED-ek a zárt központajtón lévő státusz ablakban folyamatosan mutatják a központ kondícióját. Az ajtót kinyitva egy rendezett belső teret kapunk, amelyben mindennek dedikált helye van.


Lássuk a részleteket!

Az MG5075 a már jól ismert Paradox MG termékcsaládot erősíti, főbb keretszámai megegyeznek az MG5050-es központtal, lássuk ezeket:
 • 5 (zónaduplázással 10) alaplapi zónabemenet, maximum 32, akár mind lehet rádiós.
 • 2 terület
 • 32 felhasználó


 • Támogatja a teljes MG rádiós eszközpalettát, beleértve a kétirányú rádiós eszközöket is, mint az ikonos rádiós kezelőegység ( K37), a REM101, REM2, REM25 és REM3-as távirányítók, a rádiós PGM ( 2WPGM) és a rádiós szirénák ( SR130 és SR150). Természetesen az összes rádiós érzékelőt és a rádiós jelismétlőt ( RPT1) is használhatjuk. Könnyedén építhetünk ezáltal tisztán rádiós vagy rádiós és vezetékes hibrid rendszereket. A teljes MG/SP vezetékes kiegészítő paletta is rendelkezésünkre áll, használhatunk hozzá zóna- és PGM bővítőt (ZX82 és PGM82), valamint az intuitív menürendszerű, érintőképernyős TM50 és TM70 kezelőket.  Ezt az MG5050 is tudja - de mi változott?
 • 512 bejegyzéses eseménytár
 • 2,5 A – 15 V DC AUX kimenet
 • 15 kamerás rendszer építhető

 • Nos, az új panel erősebb processzort és nagyobb funkcionalitást kapott, így ez teret enged a jövőbeni fejlesztéseknek. Mindemellett megnövekedett például az eseménytár mérete, mely az eddigi 256 helyett immár 512 eseményt tárol.

  A legfontosabb következménye a fejlesztésnek, hogy az MG5075 (egyedüli MG központként) megkapta a videós felügyeleti lehetőséget, vagyis illeszthetőek hozzá a HD78F és HD88 típusú, mechanikus day&night IP kamerával szerelt bel- és kültéri BUS-os mozgásérzékelők.

  De nem csak szoftveres fejlődésről van szó, mivel az MG5075 egy robosztus, 15 V DC-s, 4 A-es tápegységet kapott, ebből 2,5 A-t tud az AUX kimeneten biztosítani. Ez segédtáp használata nélkül is elegendő akár 7 kamera tápellátásához, egy további BUS-os tápegységgel pedig akár a teljes, 15 kamerás rendszer is felépíthető.

  A megszokott 13,8 V-os szinthez képest a 15 V-os AUX feszültség (melyet a központ akkumulátoros üzem mellett is tart) nagyobb feszültségesést enged így nagyobb kábelhosszok használatát is lehetővé teszi.

  A dobozolt kialakításnak köszönhetően nagyon gyorsan és egyszerűen tudjuk a központunkat telepíteni, és a hagyományos rendszerekkel ellentétben már a zárt központ is információval lát el minket, köszönhetően a központ dobozon megtalálható előlapi státusz ablaknak. A dobozban előre kialakítva megtaláljuk az akkumulátor és az IP kommunikátor (IP150+) helyét. A biztonságról a központ panelre integrált elő- és hátlapi szabotázskapcsolók gondoskodnak.

  Az új, MG5075-ös központ az MG széria kényelmét ötvözi az SP széria magasabb tudásával, belecsempészve a PS45-ös segédtáp robusztusságát és hozzáadva a videós jelzésellenőrzés lehetőségét is.

  Úgy gondolom, hogy ezzel a kis és közepes méretű rendszerek piacán a Paradox csúcsragadozót alkotott.

  Az új MG5075-ös központot keresse honlapunkon, üzleteinkben vagy partnereink kínálatában!

  Gyigor Tamás
  Paradox termékfelelős
  info@powerbizt.hu

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Axis Q1808-LE kamera
  Olvasta már?
  Axis Q1808-LE kamera