Folytatódik a kültéri védelmi oktatás-sorozat


Folytatódik a kültéri védelmi oktatás-sorozat
Egyedülálló oktatás-sorozatot indított a Perimax Kft. az év elején külföldi szakértőkkel és partnercégekkel karöltve.

Hazánkban első alkalommal indult olyan szakirányú biztonságtechnikai oktatás, amely a kültéri védelem minden szegmensét érintő, átfogó tudásanyagot biztosít, ugyanakkor az aktuális témákat gyakorlati bemutatókkal egészíti ki. A járványügyi korlátozások miatt megszakadt sorozat most folytatódik. A következő időpont és téma: 2020 július 7., Pontszerű kerítésvédelem.

A kerítésvédelemről általában a fonott vagy ponthegesztett drótkerítésekre szerelt érzékelők jutnak az ember eszébe, ugyanakkor számtalan típusú kerítés, térhatároló elem, mechanikai akadály létezik, amelyre valamilyen áthatolás vagy átmászás elleni védelmi rendszert kell telepíteni. Beton, fa, kovácsoltvas, gabion, szögesdrót, pengés drót – csak, hogy néhány példát említsünk. A képzés során átadott anyagok segítenek a különböző kihívásokra a megfelelő védelmi koncepciót megtalálni és professzionálisan alkalmazni. Szó esik a behatolás pontos meghatározásának módjairól, videotechnikai integrációról, térképes megjelenítésről. A résztvevők először találkozhatnak a DEA legújabb, két technológiát ötvöző kerítésvédelmi rendszerével is, amely nem csak innovatív (piezo és MEMS technológia egyidejű használata), de a legkedvezőbb árú pontszerű kerítésvédelmi rendszer is a piacon.

Az oktatás-sorozat térítésmentes, de regisztrációhoz kötött és kizárólag biztonságtechnikai szakemberek számára elérhető.

Helye: 1192 Budapest, Nádasdy utca 2.
A teljes programtervezet letölthető IDE kattintva

Jelentkezéseket e-mailben várják az oktatas@perimax.hu email címen név és telefonszám megadásával.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései