Wisenet 7 chipset – a kibervédelem egy magasabb fokán


Wisenet 7 chipset – a kibervédelem egy magasabb fokán
A Hanwha Techwin bejelentett Wisenet chipsetjének 7. generációját, mely a kiberbiztonság növelését zászlajára tűzve kezdi meg hódító útját – legalább is a gyártó szándékai szerint.

A Wisenet7 – a Hanwha állítása szerint – olyan biztonsági funkciókat biztosít (a kiváló képminőség és az intelligens analitikai funkciók mellett) mint pl. az biztonságos boot hitelesítés, melynek során egy ún. sandboxba tükrözik a kamera operációs rendszerének egyes elemeit, a bootolás úgy zajlik le, hogy a rendszer egyéb elemei között nem jön létre kapcsolat; megakadályozva ezzel a boot megszakítását, melyet a hackerek előszeretettel használnak ki. Egy elkülönített, biztonságos operációs rendszer (OS) felelős a titkosításért és annak feloldásáért – kizárólag egy Linux alapú API-val lehet hozzáférni a biztonsággos OS-hez. Mindezeken felül a Wisenet7 rendelkezik hardver anti-klón funkcióval, biztonságos JTAG / UART portokkal (programozáshoz használt hardver interfészek / debug célú soros interfész).

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők