Generációváltás a legkisebbeknél – érkezik a HI-SCAN 5030C csomagröntgen


Generációváltás a legkisebbeknél – érkezik a HI-SCAN 5030C csomagröntgen
A világ legmegbízhatóbb biztonsági röntgenberendezéseinek fejlesztője és gyártója, a Smiths Detection 2021 január végével leállította a HI-SCAN 5030si forgalmazását.

A kompakt, kisméretű, könnyen szállítható, tehát bárhol alkalmazható gépek kategóriájában az utód a HI-SCAN 5030C, amely már a nagy röntgenberendezések képességével, a „jövőbiztos” Hi-Trax3 elektronikus platform segítségével készít felvételeket. A Smiths Detection így már a legkisebb méretkategóriában is elérhető teszi piacvezető képalkotási technológiáját, amely még nagyobb felbontású, könnyen értelmezhető és megbízható felvételeket nyújt az átvilágítások során.

A HI-SCAN 5030si a német fejlesztők egyik legsikeresebb modellje volt, amelyből eddig is már több mint 6400 darabot értékesítettek világszerte. A kiváló használati értékek megtartása mellett, a megújult dizájnnal és továbbfejlesztett képességekkel rendelkező utód, a HI-SCAN 5030C ugyanilyen sikerre számíthat, ugyanis mérete, tömege, de legfőképp strapabírása ideális megoldást jelent bíróságokon, egyetemeken, sportcsarnokokban, hivatalokban vagy postázó helyiségekben. Masszív, befékezhető kerekeinek és a beépített lengéscsillapítóknak köszönhetően könnyedén mozgatható és áthelyezhető, ezt követően nincs szükség az újrakalibrálására sem. A továbbfejlesztett képalkotási technológia pedig olyan egyedülálló képességgel ruházza fel a Smiths Detection legkisebbikét, amely eddig csak az izmosabb berendezéseknél volt elérhető.

A szebb és jobb, ráadásul német precizitással megalkotott HI-SCAN 5030C 2021 tavaszától elérhető a magyar piacon.

A generációváltás legfontosabb termékelőnyei:
 • legújabb generációs vezérlőegység
 • jobb képminőség, magasabb képfelbontás
 • továbbfejlesztett képnagyítási lehetőség
 • szélesebb színskála
 • folyamatos rendszerműködés felügyelet

 • ZNZ Preventive Technologies

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Hálózati csatlakozás – újragondolva
  Olvasta már?
  Hálózati csatlakozás – újragondolva