FARFISA HERO kaputábla

FA/TD2000HE

FARFISA HERO kaputábla
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FARFISA


Az innovatív HERO kaputábla a legkiválóbb technológiai és biztonsági teljesítményt nyújtja, minőségi alapanyagok és textúrák felhasználásával. Tökéletes megoldást jelent lakóparkok, nagy társasházak számára, különös figyelmet szentelve a fogyatékkal élő embereknek.

A HERO ötvözi a vandálbiztos felépítést, kiváló ergonómiát és a műszaki teljesítményt. Ahogy megérinted, egyszerre fogod érezni a robusztus erőt és a műszaki eleganciát. Hideg, modern és megbízható: A HERO elvarázsol teljesen.

A panel burkolata 316L tengeri minőségű rozsdamentes acélból készül, nagyméretű fém gombokkal, melyet 6 szabotázsbiztos, süllyesztett Torx csavar rögzít. A fentieknek köszönhetően garantáltan vandálbiztos, ami kiemelkedő ergonómiával és műszaki teljesítménnyel párosul. A HERO-t a buszos táplálású kétvezetékes DUO videó rendszerhez tervezték, kezeli a kiterjesztett távolságú DUO rendszert, ami lehetővé teszi, hogy akár 20.000 felhasználós rendszerek fő kültéri egysége legyen, maximális távolsággal a kaputáblák és lakáskészülékek között. Ideális nagyobb társasházakhoz, lakóparkokhoz. 14 méretes háttérvilágított gombbal rendelkező digitális billentyűzettel felszerelt, nagyméretű grafikus kijelzővel, széles látószögű kamerával, státusz visszajelző ikonokkal van ellátva, mindemellett rendkívül megkönnyíti a használatot a fogyatékkal élők és a hátrányos helyzetűek számára. A HERO önmagában 500, egyedi belépőkóddal rendelkező felhasználót képes kezelni. Önálló működésű proximity kártya olvasó befogadására képes. 2 egymástól független kimenettel is rendelkezik: egy elektromos zár és egy relékimenet kapu, vagy egy második zár vezérléséhez.

Az FA/XE2922-vel integrálva a HERO eszköz csatlakoztatható a Farfisa Smart Access és Farfisa Smart Dial appokhoz, melyek érintkezésmentes hozzáférést tesznek lehetővé (a felcsengetéshez vendégként és az ajtónyitáshoz lakóként egyaránt) bluetooth kapcsolaton keresztül a saját okostelefonunk használatával, így megfelelnek a COVID-19 járványhelyzet érintkezésmentes követelményeinek.

További kiemelkedő tulajdonságok:
  • hangalapú visszajelzés segítségével a felhasználó tájékoztatást kap a hívás, illetve a rendszer státuszáról (pld.      ajtó nyitva, hívott fél nem elérhető, stb.)
  • dombornyomott (braille-írással ellátott), nagyméretű, backlit nyomógombok, körvonal megvilágítással és      könnyű kitapinthatósággal, a látáskárosultakért, vagy gyengébben látó felhasználókért
  • a nagyméretű, backlit kijelző, ami státusz ikonokat is megjelenít, könnyű olvashatóságot tesz lehetővé még      kedvezőtlen fényviszonyok esetén is.
  • Széles látószögű kamera a magasabb szintű biztonságért és hogy minden látogatóból a lehető legtöbb      részlet látható legyen

    A programozás akár bluetooth kapcsolaton keresztül is történhet az iOS-re és Androidra elérhető Duo applikáció használatával, vagy természetesen az eszköz saját billentyűzetének használatával.

    Videó megtekintése IDE kattintva
  • Tagek: kaputelefon

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A biztonság új kora
    Olvasta már?
    A biztonság új kora