MASCO Kft


1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 166.
Tel: (1) 390 4170, (30) 444 6544
Email: masco@masco.hu
Honlap: www.masco.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás


Cégünk meghatározó biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, mely itthon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapuautomatizálási termékek képviseletét. A folyamatos dinamikus fejlődést cégünknek a vevőkkel való odaadó törődése és a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek segítik, melyek piacvezetővé tették cégünket mindkét piaci területen.

Budapesten, a XIII. kerülteben, 2 700 m2-en, könnyen megközelíthető helyen és könnyű parkolási lehetőséggel, kínálunk elektronikus és mechanikus beltéri és kültéri vagyonvédelmi, tűzvédelmi és nyílászáró automatizálási rendszereket és azok kiegészítőit viszonteladóink és telepítőink részére. Üzletünkben több szakképzett kolléga gondoskodik a zökkenőmentes kiszolgálásról, ahol megtekinthetők és kipróbálhatók az általunk forgalmazott termékek. Összes termékünk műszaki és marketing információjához hozzáférhet szórólap és könyv formájában, 15 szakterületi bontásban.

Különösen nagy gondot fordítunk a folyamatos áruellátásra és az optimális raktárkészlet fenntartására.Munkatársaink jól felszerelt, légkondicionált irodákban, jó légkörben dolgoznak, ahol az adminisztráció, logisztika, az eladás előtti és utáni műszaki tanácsadás és az értékesítés dolgozik együtt, összehangolva.

Telephelyünkön folyamatosan szervezünk továbbképzéseket ill. tanfolyamokat szerződött viszonteladóink és telepítőink részére, jól felszerelt, akár 50 személy befogadására képes oktató termünkben.>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Forgalmazott márkái:

camsat
D-Link
Diamec
Elvox
Faac
Farfisa
FDP
Futura_2
gg
Global Fire
Honnor
Protecto
Provision-ISR
Pulsar
Roger
Satel
Suprema
TA
Takex
Tigermat
V2
Visonic

Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkezett a ProLine GSM új generációja, a ProLine 4G és a ProLine 4G LAN vonalszimulátor
Olvasta már?
Megérkezett a ProLine GSM új generációja, a ProLine 4G és a ProLine 4G LAN vonalszimulátor