MASCO Kft


1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 166.
Tel: (1) 390 4170, (30) 444 6544
Email: masco@masco.hu
Honlap: www.masco.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás


Cégünk meghatározó biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, mely itthon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapuautomatizálási termékek képviseletét. A folyamatos dinamikus fejlődést cégünknek a vevőkkel való odaadó törődése és a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek segítik, melyek piacvezetővé tették cégünket mindkét piaci területen.

Budapesten, a XIII. kerülteben, 2 700 m2-en, könnyen megközelíthető helyen és könnyű parkolási lehetőséggel, kínálunk elektronikus és mechanikus beltéri és kültéri vagyonvédelmi, tűzvédelmi és nyílászáró automatizálási rendszereket és azok kiegészítőit viszonteladóink és telepítőink részére. Üzletünkben több szakképzett kolléga gondoskodik a zökkenőmentes kiszolgálásról, ahol megtekinthetők és kipróbálhatók az általunk forgalmazott termékek. Összes termékünk műszaki és marketing információjához hozzáférhet szórólap és könyv formájában, 15 szakterületi bontásban.

Országszerte 6 szaküzletünkben szolgáljuk ki partnereinket:

 • Dél-Pest (1186 Budapest, Sina Simon sétány 30.)
 • Szeged (6728 Szeged, Budapesti út 2.)


 • Különösen nagy gondot fordítunk a folyamatos áruellátásra és az optimális raktárkészlet fenntartására.  Munkatársaink jól felszerelt, légkondicionált irodákban, jó légkörben dolgoznak, ahol az adminisztráció, logisztika, az eladás előtti és utáni műszaki tanácsadás és az értékesítés dolgozik együtt, összehangolva.

  Telephelyünkön folyamatosan szervezünk továbbképzéseket ill. tanfolyamokat szerződött viszonteladóink és telepítőink részére, jól felszerelt, akár 50 személy befogadására képes oktató termünkben.  >> Tovább a cég honlapjára

  Tevékenységi területei:


  Forgalmazott márkái:

  camsat
  D-Link
  Diamec
  Elvox
  Faac
  Farfisa
  FDP
  Futura_2
  gg
  Global Fire
  Honnor
  Protecto
  Provision-ISR
  Pulsar
  Roger
  Satel
  Suprema
  TA
  Takex
  Tigermat
  V2
  Visonic

  Terméktárban található termékei:


  Kapcsolódó hírek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés
  Olvasta már?
  Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés