Uniview UNV-IPC675LFW-AX4DUPKC-VG


Uniview UNV-IPC675LFW-AX4DUPKC-VG
Forgalmazó: MASCO
Gyártó: Uniview Technologies Co.,Ltd


Lakossági illetve kis- és középvállalkozások számára is elérhető PTZ kamera, számos kiemelkedő tulajdonsággal és aktív elrettentő funkcióval: UNV-IPC675LFW-AX4DUPKC-VG. A Uniview vállalat rendkívüli sebességgel került a világ vezető videomegfigyelő rendszer gyártói közé, miközben a kínai versenytársai kezdenek kiszorulni a nyugati piacokról. Kiemelkedő kapacitással rendelkeznek a kutatás-fejlesztés területén, így egyre gyorsabban kerülnek elő a technológiai újítások.

Az Uniview széles termékkínálatával bármilyen vevői igény megoldható. Így kerül egy teljesen egyedi felsőkategóriás szintű megoldásokat felhasználó termék a maximálisan megfizethető kategóriába. A kamera műszaki adatait tekintve 5 MP felbontású, 1/2.7” es CMOS-sal rendelkezik, 2.8-12 mm fókusztávolságú, rendelkezik mikrofonnal, hangszóróval és fehérfény LED-ekkel is. Ez utóbbi fényvető hatótávolsága 10 m, míg infra hatótávolsága 50 m. Micro SD kártya slottal rendelkezik és P2P elérést támogat. 3 streamet képes kezelni Ultra 265 tömörítésben akár 16384 Kbps Bit rate-ben. Main stream akár 2880x1440 felbontású és 30 fps is lehet.

Lássuk az extrákat. Intelligens funkcióit tekintve auto követés, arc felismerés és terület védelmi funkciók ellátására is képes. A terület védelem lehet vonalátlépés, terület be és kilépés, illetve a behatolás megelőzés egyaránt. Az analitikai funkciókhoz társított események hang- és fényjelzésekkel társíthatóak. 10 alapértelmezett hangüzenet található meg az eszköz saját tárhelyén, mely saját, egyedi hangokkal egészíthető ki, melyeket a böngészőből elérhető adminisztrációs felületen lehet menedzselni, ahol rögzíteni is lehet közvetlenül akár a laptopunk mikrofonjáról.

További beállítások elérhetőek, mint a hang/fényjelzés ismétlése, vagy az események automatikus mentése az SD kártyára (vagy ftp szerverre) snapshot és video formájában. A figyelmeztetéseket push üzenetben (alkalmazáson keresztül), illetve email küldés funkción keresztül is eljuttathatja a címzetthez. Támogatja a home position funkciót, a presetek mentését maximum 256 db-ig, őrjárat funkciót, lehet korlátozni a forgásszöget, illetve auto-követésre is lehet állítani, amely szintén intelligens céltárgy felismerésen alapszik.

A kamera külső borítása kiváló minőségű műanyag, emiatt a súlya meglepően könnyű, tehát telepítését akár egyedül is könnyen el lehet végezni. Mindezek mellett IP 66 védettséggel rendelkezik, így jelentős mennyiségű víznek is ellenáll. Számos helyen vethető be, elsődleges piaca a magán kertes házak, irodaházak, üzleti ingatlanok udvarai, valamint az építkezések. Számos egyéb Uniview kamera, rögzítő és egyéb kiegészítő mellett megtalálható a MASCO Kft. kínálatában.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?