Provision-ISR új hőkamerák

Minden nap, minden időben

Provision-ISR új hőkamerák
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-ISR


A Provision-ISR új hőkamerái minden időben, minden területre a legjobb választást kínálják.



Technológiai áttekintés

A hőkamerák hatékony működésének nem szabnak határt a fényviszonyok, így éjjel is megfelelő képet adnak a megfigyelt területről. A Földön minden, még a jég is bocsájt ki infravörös hullámokat, a hőkamerák pedig ezt a sugárzást használja fel, a képalkotáshoz.

A hőkamera egy 2 in 1 eszköz! Egy hagyományos optikai egység is helyet kapott a termál modul mellett. A termál modul öt különböző módban tud képet alkotni: “Fehér forró” “Fekete forró” “Szivárvány” “Vas-oxid” és “Láva”. A hőkamera -20°C és 150°C közötti hőmérsékletet tud képpé alakítani.


Intelligens riasztás

Amikor a kamera egy előre meghatározott DDATM esetet érzékel, vagy egy kiugró hőmérsékletváltozást (pl. tűzeset), igény szerint kaphatunk egy helyszíni fényriasztás a beépített LED-eknek köszönhetően, vagy egy előre rögzített üzenetet, vagy akár mind a kettőt.

A Provision-ISR hőkamerák a legmodernebb technológiával adnak eszközt a felhasználók kezébe tűzesetek észlelésére, hőmérséklet monitorozásra és biztonsági megfigyelésre.

BMH-THERMAL-3
Érzékelés: ~133m(436ft) emberekre és ~409m(1342ft) járművekre
Felismerés: ~33m(108ft) emberekre és ~102m(335ft) járművekre
Azonosítás: ~17m(56ft) emberekre és ~51m(167ft) járművekre

BMH-THERMAL-7
Érzékelés: ~292m(958ft) for humans and ~894m(2933ft) járművekre
Felismerés: ~73m(240ft) for humans and ~224m(735ft) járművekre
Azonosítás: ~36m(118ft) emberekre és ~112m(367ft) járművekre
Tűz észlelés – A hőkamerák elengedhetetlen eszközök a tüzek korai észlelésére. Tüzek, melyek észrevétlenül kezdődnek és terjednek el komoly veszélyt jelentenek mind emberre, felszerelésre, vagyontárgyakra.

Mindkét Provision-ISR hőkamera képes egy akár 10x10cm-es kiterjedésű tűz észlelésére:
  • ~11m a BMH-THERMAL-3-nál
  • ~24m a BMH-THERMAL-7-nél

    A tűz kiterjedésével arányosan az észlelési távolság is növekszik! (pl. egy 20x20cm-es kiterjedésű tűz észlelési távolsága már 22 és 48 méter)



    Hőmérséklet monitorozás

    Felületek és eszközök hőmérsékletének monitorozása, mellyel ellenőrizhető és megelőzhető egy tűzeset, vagy égési sérülés. Ennek a funkciónak a leggyakoribb felhasználási területei kutatóintézetek, szerverszobák, raktárak, hűtőtermek, motor/generátor hőmonitorozása.

    Az eszközök képesek a Celsius és a Fahrenheit, valamint a méter és láb mértékegységek számlálására is. Ezeknek a mértékegységeknek és értékeiknek a megfelelő megadása fontos, hogy az eszközök megfelelő működésének érdekében.

    Tűz és hőérzékelésnél minden kijelölt területhez akár 10 egyedi mérési és értesítési módot is meg lehet határozni, „alatta”, „felette”, „specifikus” főmérsékletekkel.

    Riasztások

  • Kimenő riasztás (dry contact output) – Hang riasztás - Fényjelzés (stroboszkóp) - SD Snap (fotó rögzítése SD      kártyára)
  • SD Recording (videó rögzítése SD kártyára) - Email (a meghatározott illetékes személyeknek küldi) - FTP (kép      mentése a szerverre.)
  • Push notification (NVR oldali.)

    A Provision-ISR hőkamerák minden Provision-ISR platformmal kompatibilisek; Ossia NVR-ek, Ossia VMS, és a Provision Cam2 Mobilalkalmazás.
  • Tagek: hőkamera

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC szögben zárodó automata ajtók
    Olvasta már?
    FAAC szögben zárodó automata ajtók