Hikvision PTZ kamerák

Minden, amit róluk tudni érdemes

Hikvision PTZ kamerák
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Bemutatjuk a DS-2SE7C124IW-AE(32x/4)(S5) típusú PTZ kameráját. A PTZ kamerák nagy előnye, hogy 360 fokos teljes körbeforgást tudnak végrehajtani, és emellett maguk alá látnak AutoFlip funkcióval.
Egyes eszközök digitális forgatással és döntéssel is rendelkeznek, ami lehetővé teszi a videó beállítását a rögzítés után – bár az eredmény szemcsésebb és alacsonyabb felbontású lesz.

A legtöbb PTZ kamera rendelkezik optikai zoommal, amely távoli objektumok, például rendszámtáblák vagy arcok megtekintésére és rögzítésére szolgál. A PTZ kamerák optikai zoomja például a következő paraméterekkel rendelkezhet: 20x, 30x, 40x.

Panorama tracking

Az automatikus követés egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a Hikvision PTZ kamerák számára, hogy a beállított látómezőben automatikusan kövessék a mozgó objektumokat. Ebben a beállítási szegmensben elérhető az automatikus követésen belül egy specifikusabb funkció a panorámafunkció, a Panorama tracking. Ehhez a művelethez a kamera 2 képalkotó szenzort használ.

A Panorama tracking beállításának lépései

A Panorama tracking beállításához először létrehozunk egy intelligens eseményt, amit a képen láthatunk.Ezután:
 • a Panoráma követés beállításokra kattintunk, majd
 • engedélyezzük és kalibráljuk az útvonalat.  Működése alapvetően az, hogy előre definiálunk egy szabályt, mint például behatolásérzékelésnél, ha egy személy megjelenik az adott területen, a kamera automatikusan leköveti a mozgását, amíg el nem hagyja a területet.
  Az alábbi 2 képen látható a célobjektum detektálás (kék terület) és nyomon követés (piros terület), amíg a területet el nem hagyja a személy.  TERMÉKAJÁNLATUNK:
  DS-2SE7C144IW-AE(32X/4)(S5)

  Hikvision - 7-inch 4 MP 32X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Elkészült a MONITORINGBOOK PRO hatodik modulja, a Járműkövetés
  Olvasta már?
  Elkészült a MONITORINGBOOK PRO hatodik modulja, a Járműkövetés