Második generációs AcuSense Hikvision IP kamerák


Második generációs AcuSense Hikvision IP kamerák
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A videórendszerek fejlődése az elmúlt időszakban rohamos ütemet vett. A régebbi videórendszerek egyszerű észlelési funkciókat biztosítanak, úgy, mint mozgásérzékelés, a vonalátlépés és a behatolás észlelése. Ezeket a videótartalmakat a rendszer külön-külön kezeli, viszont így gyakran téves riasztást idézhet elő.

A 2. generációs (G2) Hikvison AcuSense termékcsalád mély tanulási algoritmusoknak köszönhetően pontosabb detektálást, osztályozást, keresést eredményez. A cél a hibás riasztások minimalizálása. A Hikvison AcuSense-nek nevezett mély tanulási algoritmusok elsődleges célobjektumai az emberek és a járművek. Ezen metaadatok a célobjektumból kivont jellemző attribútumadatok, amelyek az adat visszakereséséhez használhatók. Így a rögzített felvételeken a célobjektum keresésnek köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban tudunk riasztási eseményre keresni.



Miért is jó a riasztások minimalizálása?
Gyakorta előforduló probléma a vakriasztás, amit különböző események, mint például szélsőséges időjárás, falevél lehullása vagy éppen kisállatok idézhetnek elő.
Ez túl sok haszontalan információt eredményez, amit nagyon nehéz kezelni és sok időbe telik a számunkra hasznos információt kiszűrni. A mobiltelefonos alkalmazásnak, a Hik-Connectnek köszönhetően könnyen, hatékonyak tudjuk nyomon követni, visszakeresni, rögzíteni a fontos videó riasztások felvételeit.

Webinárium
A DSC Hungária Kft. szeretettel várja Partnereit 2021. április 7-én, szerdán 10:00-kor a soron következő webinárium előadásán.

Téma: Második generációs AcuSense Hikvision IP kamerák
Dátum és időpont: 2021. április 7., 10:00
Regisztrációs link a Zoom online felületre: IDE kattintva

Ne feledjék, a részvétel regisztrációhoz kötött!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák
Olvasta már?
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák