Vészvilágítási rendszerek a POWER-től


Vészvilágítási rendszerek a POWER-től
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Hellas S.A. – PH Svesis és Hochiki


Elérhető kínálatunkban két gyártó vészvilágítási termékcsaládja.

Az egyszerűbb megoldásokra a PH Svesis EXIDUS, ELIX és ARCO termékeit használhatjuk, melyek 230 V-os betáplálású, akkumulátoros vészvilágítók, míg a Hochiki FIREscape rendszerével professzionális, központilag felügyelt és szünetmentesített gyengeáramú rendszer alakítható ki.A PH Svesis kínálatába a 230 V-os, beltéri, önállóan szerelhető akkumulátoros lámpák kerültek.

Az EXIDUS kijáratjelző elérhető 20 és 30 méterről látható tablómérettel, jobbra, balra és le irányú piktogramokkal.
Rendelni a megfelelő piktogramú változatot kell. Szerelhetjük oldalfalra és mennyezetre is.
Az ELIX kijáratjelző 20 méterről látható tablómérettel rendelkezik, a termék tartalmazza a jobbra, balra és le irányú előlapi matricákat, amit a szereléstől függően helyezhetünk fel. Oldalfalra szerelhetjük.
Az ARCO vészvilágító lámpa irányfényként vagy vészeseti terület világítóként használható. Szerelhetjük oldalfalra és mennyezetre is.

Közös tulajdonságaik:
 • Helyi állapot és hibajelzéssel rendelkeznek
 • Fogyasztásuk kevesebb, mint 5 VA
 • A megvilágításról 12 db LED gondoskodik
 • A szünetmentesítést egy 3,6 V-os, 1 Ah-s NiCd akkumulátor biztosítja

 • A termékekre 3 év gyártói garancia biztosított, az akkumulátorokra 1 év.  A Hochiki kínálatában a FIREscape komplett vészvilágítási rendszert találjuk.
  A rendszer lelke a FIREscape EL-2 címzett vészvilágítás-vezérlőpanel, amely köré az egész rendszer épül. A központ tartalmazza a központi szünetmentesítést. A címezhető, önálló LED-es lámpatestek és kijáratjelzők árnyékolt, alacsony feszültségű (40 V) kábelen csatlakoznak. A FIREscape egy teljesen önellenőrző és öntesztelő rendszer, mely könnyen telepíthető és karbantartható.

  Az EL-2 vészvilágítás-vezérlőpanel 2 hurkos kivitelben érhető el, hurkonként 127 db kijáratjelző lámpát, jelzőfényt vagy I/O eszközt kezel. Normál üzemben a központ szolgáltatja a működési feszültséget a világító egységeknek, valamint folyamatosan teszteli és ellenőrzi azokat. Az összes esemény a panel memóriájában kerül naplózásra, amihez az EL-KP billentyűzettel férhetünk hozzá.

  A rendszer elemei között megtalálhatjuk a kijáratjelző fényeket 20 és 40 méterről látható tablómérettel, fali, mennyezeti és álmennyezetbe süllyeszthető kivitelben; a folyosói és szabadtéri vészvilágító lámpatesteket; valamint I/O modult. A lámpatestekhez elérhetőek süllyesztő keretek, tartókonzolok és kültéri szereléshez való burkolatok is.

  A rendszer felügyeletét egy telepítői és karbantartó szoftver is segíti, amivel konfigurálhatóak a világítási szintek, meghatározhatóak a világítási területek, valamint beállíthatóak a bemeneti és kimeneti paraméterek.  Egy darab vészkijárati jelzőlámpára van szükség egy kis üzletben?
  Egy komplett irodaház vészvilágítási rendszerét kell kivitelezni, központi felügyelettel?
  Mindkét kérdésre van válaszunk.
  Kisebb rendszereit a PH Svesis eszközeivel, nagyobb projektjeit a Hochiki FIREscape rendszerével tudja minden igényt kielégítően megoldani.
  A termékeket keresse weboldalunkon.

  Felelős személy:
  Gyigor Tamás
  tamas.gyigor@powerbizt.hu


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Újdonság a SATEL kínálatában
  Olvasta már?
  Újdonság a SATEL kínálatában