Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig


Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: INIM ELECTRONICS S.R.L.


A Riarex Kft. kereskedelmi forgalomba helyezte az INIM által tervezett és gyártott HARPER DEXIA ARTIC nagy fényáramú vészvilágító LED lámpákat, melyek ideális megoldást nyújtanak a hűtött területek, például hűtőházak és fagyasztó helyiségek megvilágítására és biztosítására, ahol a környezeti hőmérséklet akár -30 °C is lehet.

A kiterjesztett hőmérsékletű speciális LiFePO4 akkumulátorok a legszélsőségesebb környezetben is kiváló teljesítményt garantálnak, míg az 1000lm fényáram optimális biztonságot nyújt minden olyan területen, ahol előírás van érvényben. A Dexia Artic masszív, IP65 védelmi osztályú szerkezete fehér önoltó polikarbonátból készült, átlátszó burkolata pedig ultrahangos hegesztéssel van ellátva a maximális ellenállás érdekében. Amellett, hogy a Dexia Artic praktikus és sokoldalú, a legújabb generációs LED fényforrással erőteljes világítást és jelentős energiamegtakarítást kínál.

Általános-, öntesztelő- és címezhető működésű változatok állnak rendelkezésre, amik készenléti (vészeseti) és állandó üzemmódban is működtethetők. A készenléti üzemmódra beállított lámpa aktiválási fényárama egy előrögzített négyfokozatú skálán változtatható, ezáltal az akkumulátoros üzemidő 1 és 3 óra között megállapított. Az általános és öntesztelő széria kompatibilis a HARPER INICOM vezérlőegységgel, amely egyszerű módon jelent megoldást a nagy, összetett rendszerek vészvilágítási berendezéseinek - előírásoknak megfelelő - letiltására. Az öntesztelő technológiával ellátott egységek önmaguk végzik el automatikusan az időszakos funkcionális-, és akkumulátorteszteket és LED jelzésen keresztül tájékoztatják az üzemeltetést és a karbantartást az esetleges hibákról. A címezhető - és központilag vezérelhető - változatok ugyanezt a HARPER MANAGER vészvilágító központok vagy címezhető INIM PREVIDIA tűzjelző központok hurkain végzik el azonnali központi jelzés és naplózás/nyomtatás mellett. A központok a teszteredményeket digitálisan eltárolják helyileg vagy az Inim Cloud Fire felhőszolgáltatásban (PREVIDIA).

Az alábbi táblázatban tájékozódhat a DEXIA ARTIC vészvilágító lámpatestek alapvető műszaki jellemzőiről, illetve bővebben a Riarex weboldalán. Minden berendezéshez elérhetők a magyar nyelvű adatlapok és telepítői leírások.


Kattintson a képre a nagyobb felbontású kép megtekintéséhez!

RIAREX KFT.
Tóth Zoltán
Inim tűzjelző termékfelelős
t.zoltan@riarex.hu
(20) 960 8647

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax