Riarex Kft


1107 Budapest, Árpa u. 8.
Tel: (1) 299 0500
Email: info@riarex.hu
Honlap: www.riarex.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

A Riarex Kft. 1998-as megalapítása óta gondoljuk azt, hogy a megfelelő termék csak fél siker. A másik fele a megfelelő szakértelem, odaadás, műszaki háttér, piaci védelem…, tehát azok a hozzáadott értékek biztosítják, amik lehetővé teszik számunkra, hogy a piacon eredményesek és sikeresek lehessünk.Ennek jegyében nyitottuk meg és üzemeltetjük vagyonvédelmi szaküzletünket, ahol betörésjelzőket, videós megfigyelő eszközöket, kaputelefonokat, tűzjelző berendezéseket, kerítésvédelmet valamint beléptető rendszereket kínálunk, elsősorban telepítőknek és viszonteladóknak.

„Tudásunk az Ön sikeréért!”

Vállalati filozófiánknak van egy másik fontos alappillére is: Valahányszor Ön kapcsolatba kerül velünk, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel vagy munkatársainkkal, elsődleges szempont számunkra, hogy a találkozásunkból merített haszon mértéke minden esetben haladja meg az Ön által ráfordított idő és pénz mértékét.

Termékek, szolgáltatások:

Cégünk vagyonvédelmi termékek nagykereskedelmével foglalkozik, számos saját import valamint OEM termékkel, ezzel megteremve azt a lehetőséget, hogy ügyfeleink számára piaci védelmet biztosítsunk a vagyonvédelem területén. Biztonságtechnikai mérnök kollégáink segítségével állunk rendelkezésére ügyfeleinknek project előkészítésben.

Oktatás:

Ahhoz, hogy telepítőink, vásárlóink még nagyobb sikereket érhessenek el, tudásukat napra készen kell tartaniuk. Ebben nyújtunk segítséget rendszeresen megszervezett és a résztvevők visszajelzései alapján megfelelő színvonalúnak tartott termékbemutatóinkkal. Ezeken a továbbképzésnek is tekinthető előadásokon ismerhetők meg forgalmazott eszközeink részletes jellemzői és alkalmazhatóságuk lehetőségei. A felgyorsult technológiai fejlesztések miatt, külön rendszer- és szereléstechnikai előadásokat is szervezünk, ahol nem csak egy-egy konkrét terméken ismertetjük a beállításokat, hanem a nagyobb rálátás érdekében, az általános elveket is ismertetjük.

Szervizháttér:

A felszerelt eszköz pályafutása nem ér véget a rendszer átadásakor, így gondoskodunk az eladott termék utóéletéről is. Ha az általunk értékesített berendezés esetleg meghibásodna, vásárlónk nyugodt lehet, hiszen szaküzletünk szervizrészlegében szakértő kollégáink gondoskodnak az átmenetileg „gyengélkedő” eszközök újbóli felélesztéséről.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Forgalmazott márkái:

Atsumi
Bentel
Dahua
DSC
Easetech
Elmes
Eurovideo
FDP
Fiamm-GS
Hikvision
Inim
ISS
Metz
Politec
Rosslare
Sieza
Tane Alarm
TP Link
Tracon
Uniview
ZKTeco

Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2N IP Style
Olvasta már?
2N IP Style