Új Uniview ColorHunter+ széria

Még több kiértékelhető információ

Új Uniview ColorHunter+ széria
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Uniview Technologies


Az Uniview elindította a ColorHunter+ kamera szériáját, amely garantálja a videó színes részleteinek megjelenítését akár gyenge fényviszonyok esetén is. Emellett a ColorHunter+ kamerák képesek az intelligens funkciók segítségével növelni az egyedi jellemzők kinyerésének pontosságát.

A célosztályozás és az attribútumok felismerése a mélytanulási technológia legértékesebb hatása a biztonsági ipar számára. Osztályozza az emberi és jármű célpontot és automatikusan kiszűri a téves riasztásokat, amelyeket pl. állatok, mozgó levelek, erős fényváltozás, eső vagy hó okozhat.
Ezzel nagyban javul a riasztási pontosság.
A CCTV rendszerek területén a színhez kapcsolódó információk kulcsfontosságúak egy esemény részleteinek azonosításához, különösen éjszakai körülmények között. A hagyományos kamerák infravörös megvilágítással csak fekete-fehér képeket tudnak nyújtani éjszakai megfigyeléshez. Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos tárgyak könnyen elmosódhatnak és összeolvadhatnak a háttérrel, ami megnehezíti a lényeges elemek megkülönböztetését. A ColorHunter+ széria a nagy fényérzékenységével és intelligens, fehér fényű segéd világításával támogatja rossz fényviszonyok esetén is a jó minőségű képalkotást.

Az alkalmazási területek között szerepelnek:

Vagyonvédelem: Az élénk színek és a jobb képminőség lehetővé teszi a pontosabb arc, alak és rendszám azonosítást, ami fontos a bűnüldöző hatóságoknak és a biztonsági szolgáltatóknak.

Közlekedés biztonság: A közutak és vasúti állomások, repülőterek esetében segíti a járművek és az utasok felügyeletét, valamint az esetleges balesetek dokumentálását.

Bankok és pénzintézetek: Az ilyen helyeken fontos a részletes felvétel és a pontos azonosítás, ami segíthet a bűncselekmények megelőzésében és az elkövetők azonosításában.

Most nézzünk néhány példát az Uniview ColorHunter+ kamerák típusaira:

IPC2K24SE-ADF40KMC-WL-I0: A fúziós algoritmuson alapuló képösszefűzési technológiával a ColorHunter+ kétlencsés kamerák 32:9-es képarányt és 160°-os ultraszéles látómezőt érhetnek el éjszaka, amihez korábban több kamerára volt szükség. Képtorzítás nélkül képes a célpont mozgását végig rögzíteni.
(4 MP; 0,0005 Lux/F1.0; IP67)


IPC3634SE-ADZK-WL-I0: A színes képet biztosító ColorHunter technológia mellett ennél a típusnál varifokális zoom objektív segít abban, hogy részletgazdag, tiszta kép készüljön távolabbi objektumokról, ezzel is segítve a felvételek kiértékelhetőségét.
(4 MP; 0,0005 Lux/F1.2; 2,8-12 mm motoros zoom; TWDR; IP67; IK10)

IPC2228SE-DF40K-WL-I0: A ColorHunter érzékenysége ötvözve a 4K ultra HD felbontással. A kamerák minden eleméig élénk, színes képet készítenek. A 4K ultra HD felbontású, 1/1.8" nagy méretű érzékelő élénk és színes képet biztosít még akkor is, ha a kiegészítő meleg fényű LED-ek be vannak kapcsolva.
(8 MP; 0,0005 Lux/F1.0; TWDR; IP67; IK10)

Ezek csak néhány példa az Uniview ColorHunter+ széria kamerái közül. Az Uniview széles választékban kínál eszközöket, hogy megfeleljen a különböző felhasználási igényeknek és követelményeknek. A fejlett képminőség és a sokoldalú funkcionalitás miatt az Uniview kamerák méltán népszerűek a megfigyelőrendszerek tervezésekor és telepítésében.

Gecse László
Riarex Kft.
g.laszlo@riarex.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon