Inim SmartLiving

Több, mint riasztó rendszer

Inim SmartLiving
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: INIM ELECTRONICS S.R.L.


Az Inim SmartLiving családjáról már sokszor adtunk hírt, a sokoldalúságát többször taglaltuk. Az alábbiakban kiemelünk néhány hasznos információt a teljesség igénye nélkül.

A SmartLiving riasztó család egy innovatív behatolás-jelző és automatizálási rendszer. Nagy kapacitású és egyedi technológiákkal felvértezett rendszer, mely sok területen megállja a helyét.

Segítséget nyújt, ha egy elavult rendszert kell cserélni.

  • Szoftveres hurokellenállás mérési lehetőség. A végponti eszközök cseréje vagy megbontása nélkül      cserélhetjük a régi rendszert
  • Zónánként állíthat ellenállásértékeket
  • szabadon programozható csatlakozópontok
  • A grafikus rendszermegjelenítés leegyszerűsíti a rendszer áttekintését, valamint monitorozható a rendszer      valós időben.



    Az aktuális elvárásoknak megfelelően gyár által üzemeltetett felhő szolgáltatással elérhető a rendszer távolról interneten keresztül. Az InimCloud teljesen ingyenes, a felhő fiók létrehozása egyszerű mind a telepítőknek, mind a felhasználóknak.



    A InimCloud TIER3 minősítésű, valamint AES128bit-es titkosítással rendelkezik. Ezzel biztosított a folyamatos elérhetőség, illetve az adatok védelme.



    A felhőre csatlakozni GSM-en és Interneten keresztül is lehet.

    Az Inim Electronics teljesen külön kezeli a telepítőket és a felhasználókat. Egyedi rendszer felügyeletet és saját felületet biztosít mobil eszközök és böngészőn egyaránt. Más-más értesítéseket és hozzáféréseket biztosít, melyekből a fiók tulajdonosa választhatja ki a számára szükséges információkat. Például: A felhasználó engedélyezi a be- és kikapcsolásokról a push értesítéseket, míg a hibákról, riasztásokról e-mail-t is kér.



    A felhő fiók a felhasználók számára kódhoz kötöttek, így a Cloud fiókok egyedi hozzáféréssel rendelkezhetnek.

    A telepítők a felhőn keresztül is programozhatják a rendszert a világ bármely pontjáról.

    Az alap központ is rendelkezik 5 db területtel, a rendszerhez 5 db kezelőegységet illeszthet, a csatlakozó pontok (terminálok) duplázhatók. Hasznos tulajdonság, hogy szabadon programozhatók a terminálok kimenetre vagy felügyelt kimenetre is.



    Szintén egyedi a kezelőegységek ikonos és magyar nyelvű szöveges megjelenítése. Az egyes kezelőegységeken egyedi elrendezésben és egyedi ikonokkal segíthető a felhasználói kezelés (Easy4Icon technológia).



    A rendszerhez csatlakoztatott bővítő modulok T4-T5 csatlakozó pontja képes 0-10V dimmelésre is. Alkalmazhatjuk dimmelhető tápegységekkel lámpa vezérlésekre.

    Csoportosan lehet kezelni a kimeneteket, így akár egyedi üzemmódokat tudunk létrehozni a riasztórendszeren és vezérelni külső eszközöket. A kimenetek egyedi csoportokba rendezhetők megkönnyítve a rendszer kezelését.

    Összegezve a fentieket a SmartLiving riasztócsalád nagyban könnyíti a régi vagy elavult rendszer cseréjét, megoldást nyújt, ha az ügyfél egy kicsit többet szeretne, mint amennyit egy megszokott riasztóközponttól elvárhat, vagy ha egy olyan riasztóközpontot telepítene, amely megkönnyíti és gyorsítja a telepítést és valós időben információval látja el a telepítőt és a felhasználót.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC szögben zárodó automata ajtók
    Olvasta már?
    FAAC szögben zárodó automata ajtók