Dahua Eureka kamera család

A jövő a hibrid hőkameráké

Dahua Eureka kamera család
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: DAHUA Technology


Elmúltak azok az idők, amikor a hőkamerákat a nagy költségvetésű projektek exkluzív eszközének tekintették. Örömmel mutatjuk be a Dahua Eureka fantázianevű kameracsaládot, a belépő szintű hőkamerák költséghatékony sorozatát, amelyet a kis- és középvállalkozások kiszolgálására terveztek.

A dóm- és csőkamera kivitelben is elérhető Dahua Eureka kamerák kétlencsés elrendezéssel rendelkeznek, beleértve a 256 × 192-es felbontású hőkamerát és a 4MP-es látható fényt feldolgozó kamerát 1/2,7” érzékelővel, amelyek rendkívül tiszta képeket biztosítanak a pontos azonosításhoz. Ezek a kamerák olyan fejlett funkciókkal vannak felszerelve, mint például az intelligens videóelemzés (IVS) képessége, tűzérzékelő és riasztási funkciók, intelligens riasztások hangutasításokkal és aktív elrettentő eszközök, például fehér fény és hangjelzések.


A Dahua Eureka kamerák korai észlelő felügyeleti rendszerként szolgálnak és még a kihívást jelentő fényviszonyok között is képesek a hőképek érzékelésére. Így megszűnnek a hagyományos periméter védelem problémái, az időjárási korlátok, gyakori téves riasztások, és az aktív helyi figyelmeztetés, riasztás is megvalósul.
Az "Eureka" kifejezés, amely a felfedezés pillanatát hivatott jelölni, azokra a helyzetekre utal, ahol fontos a korai esemény észlelés:

Éjszakai biztonság: Ha nincs megfelelő éjjeli megvilágítás, vagy az időjárás ködös és lehetetlenné teszi a hagyományos megfigyelést, akkor a hibrid hőkamerás működés segít a korai észlelésben, kiszűrve az embereket és járműveket az egyéb mozgó objektumok között.

Tűzészlelés: A helyszíni tesztek kimutatták, hogy az Eureka kamera gyorsabban képes észlelni a tüzet, és gyorsabban kiváltja a riasztásokat, mint a hagyományos füstérzékelők.

Emberek felkutatása füsttel teli szobákban: Tűzesetek idején az Eureka kamera pontosan meghatározza az egyének helyzetét a füsttel teli szobákban a hőképük elemzésével.

Dohányzási tilalom betartatása: a kamera az adott területen érzékeli a dohányzást és értesítést küld, ha valaki megsérti a szabályt. A helyi hangos riasztás közvetlenül is figyelmeztetheti az elkövetőt.

Hűtőrendszerek felügyelete: A hűtött területeken az Eureka kamera felügyeli a hőmérsékleti szintet, és figyelmeztetést küld a hűtőrendszerek meghibásodásáról, mielőtt a hőmérséklet kritikussá válna.

A hibrid hőkamerák vitathatatlan előnyei:

 • Magas elemzési pontosság: A hőkamerák magas érzékenységével és 96%-os pontosságával könnyen megtalálhatják a kis hőcélokat nagy távolságon és teljes sötétségben, ezzel csökkenthetik a macskák, kutyák, levelek és egyéb tényezők által okozott hamis riasztások előfordulását.
 • Rugalmas szabályok és riasztások (-T): Minden hőmérsékletmérési szabályt függetlenül lehet összekapcsolni a fehér fényű- és hangriasztással. A riasztási információkat rugalmasan lehet konfigurálni az igényeknek megfelelően.


  Elérhető típusok: TPC-BF1241-B7F8-S2, TPC-BF1241-TB3F4-S2, TPC-BF1241-B10F12-S2, TPC-BF1241-B3F4-S2

  A Dahua Eureka termékcsalád újradefiniálja a hőkamera technológia hozzáférhetőségét, megfizethető megoldást kínálva a vállalkozások számára.
  Tapasztalja meg a nyugalmat, a fokozott biztonságot és a páratlan sokoldalúságot az Eureka kamerák kivételes képességeivel.

  Gecse László
  Riarex Kft.
  g.laszlo@riarex.hu
  .
  .
  #biztonságikamera #ipkamera #videotechnika #hőkamera

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Techson SmartCenter egyszeregy útmutató
  Olvasta már?
  Techson SmartCenter egyszeregy útmutató