Inim FireVibes vezeték nélküli tűzjelző technológia


Inim FireVibes vezeték nélküli tűzjelző technológia
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: INIM ELECTRONICS S.R.L.


A Riarex Kft. kereskedelmi forgalomba helyezte az INIM új hurokra illeszthető FireVibes vezeték nélküli tűzjelző technológiáját. A FireVibes egy vezeték nélküli rendszer tűzbiztonsági telepítésekhez, ideális megoldás olyan helyszíni elvárásoknál, ahol nehézkes vagy tiltott a kábelek telepítése vagy a vezetékes eszközök csatlakoztatása.

A FIREVIBES vezeték nélküli megoldás előnyei

A vezetékes rendszer vezeték nélkülivé válása az EWT100 fordítóegységek alkalmazásával valósul meg. Ezek az eszközök közvetlenül kapcsolódnak a Previdia tűzjelző központok Enea protokollú hurkaihoz és önmagukban 32 vagy XWT100 bővítőegységeken keresztül akár 128 FireVibes vezeték nélküli eszközzel is lehetővé teszik a kommunikációt. A 868 MHz-től 870 MHz-ig terjedő kétirányú kommunikációhoz 66 csatorna áll rendelkezésre, melyek csatornapárokba rendezve biztosítják a folyamatos és redundáns jelátvitelt. Mindemellett az XWT100 bővítőegységek bevonásával nagyobb távolságokra is kiterjeszthető a jeltartomány, amely így egy olyan mesh hálózatot alkot, ahol ezek a csomópontok az elsődleges útvonaluk leszakadása esetén más csomópontok alternatív útvonalát használják fel. Egy fordítóhoz legfeljebb 15 bővítő csatlakozhat és maximum 8 bővítő lehet ugrópont a fordító és a végponti eszközök közötti kommunikációban. Ez a megoldás akár 200 méteres közvetlen pont-pont távolságot is képes garantálni a fordítók/bővítők és a végponti eszközök között, illetve akár 1000 méteres pont-pont távolságot a fordítók és a bővítők között.


FIREVIBES eszközök
A FireVibes széria végponti eszközei CR123 elemeket használnak a tápellátásukhoz (tartozék), így közel 10 év működési időtartam számolható a bemeneti eszközökre és 5 év a kimeneti eszközökre. A fordítók, bővítők, érzékelők és WSB szériás jelzőberendezések kaphatók FEKETE színű változatokban is. A termékpaletta eszközei megtekinthető itt:

 • Jelátalakítók, bővítőegységek és helyszíni felmérő készlet: TOVÁBB
 • Állítható érzékenységű érzékelők: TOVÁBB
 • Visszaállítható beltéri kézi jelzésadók: TOVÁBB
 • Falra szerelhető vagy érzékelő aljzattal ellátott audiovizuális jelzőberendezések: TOVÁBB
 • Felügyelt monitor vagy vezérlőmodulok szárazrelé és felügyelt kimenetekkel: TOVÁBB


  FIREVIBES/STUDIO konfigurációs szoftver
  A FireVibes vezeték nélküli eszközcsalád önálló konfigurációs szoftvert használ, mely fejlett és könnyen használható funkciók teljes készletét biztosítja a konfigurációhoz, adatgyűjtéshez, megfigyeléshez és jelentéskészítéshez. A praktikus és intuitív grafikus felületen alapuló FireVibes/STUDIO lehetővé teszi, hogy az eszközöket közvetlenül a helyszín topológiai térképén pozícionálhassuk, így biztosítva gyors és biztonságos üzembe helyezést egyértelmű ábrázolás mellett.

  Kiemelt szoftver funkciók:
 • QR kód alapú eszközbeolvasási funkció a PC/Notebook kamerája segítségével az egyszerű importálás      érdekében
 • „Fogd és vidd” módszer az eszközök alaprajzra való pozícionálásához
 • „ConfigWizard” gomb a rendszerbe illesztett összes eszköz automatikus tanulásához
 • „LiveDisplay” funkció az összes rendszerelem valós idejű állapotának lekérdezéséhez


  Magyar nyelvű támogatás
  A FireVibes eszközök műszaki leírásai, kézikönyvei, valamint oktatási anyagai magyar nyelvű változatban is elérhetők a Riarex Kft.-nél, hogy megkönnyítsék a témában oktatott szakemberek munkáját. Keresse termékfelelősünket!

  RIAREX KFT.
  Tóth Zoltán
  Inim tűzjelző termékfelelős
  t.zoltan@riarex.hu
  0620-960-8647

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Új Techson AI-ISP technológia
  Olvasta már?
  Új Techson AI-ISP technológia