Politec behatolásvédelmi érzékelők

Újdonságok a Riarex kínálatában

Politec behatolásvédelmi érzékelők
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Politec srl.


Az olasz Politec gyár hosszú ideje jelen van az Európai piacon termékeivel. A nagy hatótávolságú infra sorompóik és radarok mellett a pontszerű érzékelők fejlesztésére is folyamatosan figyelmet fordítanak. Ennek eredményeként három termékkel készültek, a NAT SENSOR és ALES termékek újragondolása mellett előrukkoltak egy új termékkel, ez lett a GAPID. Közös bennük, hogy mindhárom termék vezeték nélküli verzióban is kapható, melyek univerzálisan kiegészíthetők rádiós adókkal.

Ha betűrendben szeretnék haladni, akkor a már jól ismert ALES infra sorompóval kezdem. Az egysugaras infrasorompó dupla sugárnyalábbá alakítva és az SMA technológia teszi egyszerűen telepíthetővé és rendkívül megbízhatóvá az ALES új szériáját. Az SMA technológia nem más, mint, hogy a távolság miatt a telepítőt nagy fényerejű LED és hangos PIEZO segíti a beállításokban. A tökéletes beállítás érdekében követő módon hallható és látható minden beállítási mozzanat. A rozsdamentes konzolkészlet biztosítja a mechanikai stabilitást a különféle felületekre vagy oszlopra szerelve. Hogy megnövelhesse a „virtuális” kerítés magasságát, a DIP kapcsoló segítségével beállítható a 4 csatorna valamelyike, így akár több ALES infrasorompó pár szerelhető egy oszlopra.

A GAPID igazi újdonság, mert az érzékelő szinte bármilyen felületre, kerítés/kapu anyagra szerelhető. A GAPID egy MEMS érzékelőt tartalmazó eszköz, amely a gyorsulásmérésen (accelerometer) és a háromtengelyű (triaxiális) elmozdulások által okozott rezgések és vibrációk feldolgozásán, jelzésén alapul. A mászás-nyitás keltette vibrációt és elmozdulást nagy megbízhatósággal képes megkülönböztetni a téves jelzéseket kiváltó környezeti jelektől. A Gapid 6 fajta kerítés típus előreprogramozott jelmintájával és 3 fajta öntanuló funkciójával kínálja a megbízható működést. A Gapid nem hétköznapi tulajdonságai egy mérföldkövet jelentenek a kerítésvédelem területén!

A teljesen új elgondolásokat tartalmazó NAT SENSOR, egy kültéri, kisállat védett, duál technológiás mozgásérzékelő, amit különösen a kisebb nyílászárók, mint például az ablakok, teraszajtók, esetleg bejáratok védelmére szántak. Az infra résznél kialakított hőmérséklet érzékelő folyamatosan képes állítani az infra érzékenységét a külső hőmérséklettől függően. A NAT SENSOR 24GHz-en működő doppler radarja és a 6°-os vízszintes látóterű, függöny lencsés infra része garantálja a folyamatos megbízhatóságot. Belül, az infra rész a falazat/ablak felé kitakarható egy kiegészítő tartozékkal, ezzel is csökkentve a tükröződés okozta vakriasztás lehetőségét. A NAT Sensor vezeték nélküli változata is ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik. A NAT WS egy duál technológián alapuló és elemes táplálású érzékelő. Függöny karakterisztikájú infrája és radarja kombinációjával biztosítja a kültér vagy a beltér védelmét. A radar folyamatosan működik elemes tápellátás esetén is. A másik fontos jellemzője, hogy univerzális kimenetekkel rendelkezik, így bármilyen típusú rádiós adónak képes a jelzések továbbítására. Ugyanakkor választható tápfeszültséget (3V vagy 3,6V) is tud neki biztosítani, amivel felügyelhetővé válik az elemállapot is.

A fenti termékeinket megtekintheti webáruházunkban!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
WiFi/Bluetooth Controller és Controller Pro
Olvasta már?
WiFi/Bluetooth Controller és Controller Pro