PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek

Vészvilágítási rendszerek a POWER-től

PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: PH Svesis Ltd.
Gyártó: Hochiki Corporation


A Power Biztonságtechnika kínálatában két gyártó vészvilágítási termékcsaládja érhető el. Az egyszerűbb megoldásokra a PH Svesis EXIDUS és ARCO termékeit használható, melyek 230 V-os betáplálású, akkumulátoros vészvilágítók, míg a Hochiki FIREscape eszközeivel professzionális, központilag felügyelt és szünetmentesített gyengeáramú rendszer alakítható ki.


A PH Svesis kínálata

A PH Svesis kínálatába a 230 V-os, beltéri, önállóan szerelhető, akkumulátoros lámpák kerültek.

Az EXIDUS kijáratjelző elérhető 20 és 30 méterről látható tablómérettel, jobbra, balra és lefele irányú piktogramokkal. Rendelni a megfelelő piktogramú változatot kell. Szerelhetjük oldalfalra és mennyezetre is. Megújult burkolata egyszerűbb szerelést tesz lehetővé.

Az ARCO vészvilágító lámpa irányfényként vagy vészeseti területvilágítóként használható. Szerelhetjük oldalfalra és mennyezetre is.

Közös tulajdonságaik:
 • Helyi állapot és hibajelzéssel rendelkeznek
 • Fogyasztásuk kevesebb, mint 5 VA
 • A megvilágításról 12 db LED gondoskodik
 • A szünetmentesítést egy 3,6 V-os, 1 Ah-s NiCd akkumulátor biztosítja


  A termékekre 3 év gyártói garancia biztosított, az akkumulátorokra 1 év.

  A Hochiki kínálata

  A Hochiki kínálatában a FIREscape komplett vészvilágítási rendszert találjuk.

  A rendszer lelke a FIREscape EL-2 címzett vészvilágítás-vezérlőpanel, amely köré az egész rendszer épül. A központ tartalmazza a központi szünetmentesítést. A címezhető, önálló LED-es lámpatestek és kijáratjelzők árnyékolt, alacsony feszültségű (40 V) kábelen csatlakoznak. A FIREscape egy teljesen önellenőrző és öntesztelő rendszer, mely könnyen telepíthető és karbantartható.

  Az EL-2 vészvilágítás-vezérlőpanel 2 hurkos kivitelben érhető el. Hurkonként 127 db kijáratjelző lámpát, jelzőfényt vagy I/O eszközt kezel. Normál üzemben a központ szolgáltatja a működési feszültséget a világító egységeknek, valamint folyamatosan teszteli és ellenőrzi azokat. Az összes esemény a panel memóriájában kerül naplózásra, amihez az EL-KP billentyűzettel férhetünk hozzá.

  A rendszer elemei között megtalálhatjuk a kijáratjelző fényeket 20 és 40 méterről látható tablómérettel, fali, mennyezeti és álmennyezetbe süllyeszthető kivitelben; a folyosói és szabadtéri vészvilágító lámpatesteket; valamint I/O modult. A lámpatestekhez elérhetőek süllyesztő keretek, tartókonzolok és kültéri szereléshez való burkolatok is.

  A rendszer felügyeletét egy telepítői és karbantartó szoftver is segíti, amivel konfigurálhatóak a világítási szintek, meghatározhatóak a világítási területek, valamint beállíthatóak a bemeneti és kimeneti paraméterek.


  Egy darab vészkijárati jelzőlámpára van szükség egy kis üzletben? Egy komplett irodaház vészvilágítási rendszerét kell kivitelezni, központi felügyelettel? Mindkét kérdésre van válaszunk!

  Kisebb kivitelezéseket a PH Svesis eszközeivel, a nagyobb projekteket a Hochiki FIREscape rendszerével lehetséges minden igényt kielégítően megoldani.

  A termékek megtalálhatóak a Power weboldalán.

  Felelős személy:
  Turi Tibor
  tibor.turi@powerbizt.hu

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
  Olvasta már?
  Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya