Egyszerű védelem a Zyxel USG Flex tűzfalakkal


Egyszerű védelem a Zyxel USG Flex tűzfalakkal
Sajnálatos módon a kiber támadások száma folyamatosan növekszik, egyetlen platformot vagy készüléket sem kímélnek, így a biztonságtechnikai rendszerek sincsenek biztonságban!

Sokkal kifinomultabb módon jelentkeznek a támadási kísérletek, mint régebben, amiket egyre nehezebb észre venni. A hétköznapokból tudjuk, hogy ha üzenetként érkezik a támadás, az már nem gépi fordítóval készül; valamint a linkek, amik a támadás csapdái olyan oldalakat takarnak, amik a megszólalásig hasonlítanak az eredetiekre.



Gyakran előfordul, hogy itt bármilyen interakció nélkül is a kártékony program behatol a rendszerbe és beláthatatlan károkat okoz, adatlopás, zsarolóvírus, trójai, backdoor és még szinte a végtelenségig lehetne a sort folytatni.

A biztonságra áldozni szükséges és van hatékony megoldás a valós veszélyre!

Az E-mail-ben érkező csalások kivédése lehetséges, még akkor is, ha valaki már kattintott a kapott hivatkozásra.


Ezt úgy hívják, hogy Geo IP cím szűrés, ebben az esetben kizárólag a beállított régiókból, IP cím tartományokból engedi a tűzfal a kommunikációt és a letöltéseket is. Így gyakorlatilag véletlenül sem lehet kárt okozni, mivel a tűzfal mindkét irányból megvizsgálja az adatforgalmat és mielőtt a kapcsolat kiépülne, tiltja a hozzáférést.

Ha valóban ismert a feladó és ennek ellenére tiltásban van, egyszerűen csak fel kell venni az adott IP címet a listára, természetesen megfelelő ellenőrzés után.








Zyxel USG Flex széria a megfizethető védelem!

Az USG FLEX többszintű védelemmel rendelkezik, különféle típusú fenyegetésekkel szemben.

  • URL fenyegetés/behatolás szűrő, a rosszindulatú programok és a behatolás megelőzése blokkolja a külső      támadásokat.
  • Application Patrol és a webszűrés korlátozza a felhasználók nem megfelelő alkalmazásainak használatát      vagy a webes hozzáférést.
  • A TLS 1.3 támogatásával SSL-ellenőrzéssel megszünteti a titkosított forgalom vakfoltjait.
  • VPN szolgáltatások a biztonságos távoli kapcsolatokhoz.

  • Mindezek együtt védik meg a hálózatot a biztonsági résektől. A licencek rugalmasan kezelhetőek, csak azt a modult veszed meg amire szükséged van.


    Tagek: IT biztonság

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Látni és hallani
    Olvasta már?
    Látni és hallani