Egyszerű védelem a Zyxel USG Flex tűzfalakkal


Egyszerű védelem a Zyxel USG Flex tűzfalakkal
Sajnálatos módon a kiber támadások száma folyamatosan növekszik, egyetlen platformot vagy készüléket sem kímélnek, így a biztonságtechnikai rendszerek sincsenek biztonságban!

Sokkal kifinomultabb módon jelentkeznek a támadási kísérletek, mint régebben, amiket egyre nehezebb észre venni. A hétköznapokból tudjuk, hogy ha üzenetként érkezik a támadás, az már nem gépi fordítóval készül; valamint a linkek, amik a támadás csapdái olyan oldalakat takarnak, amik a megszólalásig hasonlítanak az eredetiekre.Gyakran előfordul, hogy itt bármilyen interakció nélkül is a kártékony program behatol a rendszerbe és beláthatatlan károkat okoz, adatlopás, zsarolóvírus, trójai, backdoor és még szinte a végtelenségig lehetne a sort folytatni.

A biztonságra áldozni szükséges és van hatékony megoldás a valós veszélyre!

Az E-mail-ben érkező csalások kivédése lehetséges, még akkor is, ha valaki már kattintott a kapott hivatkozásra.


Ezt úgy hívják, hogy Geo IP cím szűrés, ebben az esetben kizárólag a beállított régiókból, IP cím tartományokból engedi a tűzfal a kommunikációt és a letöltéseket is. Így gyakorlatilag véletlenül sem lehet kárt okozni, mivel a tűzfal mindkét irányból megvizsgálja az adatforgalmat és mielőtt a kapcsolat kiépülne, tiltja a hozzáférést.

Ha valóban ismert a feladó és ennek ellenére tiltásban van, egyszerűen csak fel kell venni az adott IP címet a listára, természetesen megfelelő ellenőrzés után.
Zyxel USG Flex széria a megfizethető védelem!

Az USG FLEX többszintű védelemmel rendelkezik, különféle típusú fenyegetésekkel szemben.

 • URL fenyegetés/behatolás szűrő, a rosszindulatú programok és a behatolás megelőzése blokkolja a külső      támadásokat.
 • Application Patrol és a webszűrés korlátozza a felhasználók nem megfelelő alkalmazásainak használatát      vagy a webes hozzáférést.
 • A TLS 1.3 támogatásával SSL-ellenőrzéssel megszünteti a titkosított forgalom vakfoltjait.
 • VPN szolgáltatások a biztonságos távoli kapcsolatokhoz.

 • Mindezek együtt védik meg a hálózatot a biztonsági résektől. A licencek rugalmasan kezelhetőek, csak azt a modult veszed meg amire szükséged van.


  Tagek: IT biztonság

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  DSC PowerG vezeték nélküli kommunikáció
  Olvasta már?
  DSC PowerG vezeték nélküli kommunikáció