Phishing és Ransomeware elleni védelem a Menlo kínálatában


Phishing és Ransomeware elleni védelem a Menlo kínálatában
A kaliforniai (USA) Menlo Security, Inc. elérhetővé tette a cég – éves szinten 400 Mrd webes munkamenetet elemző, felhőalapú – Isolation Core™ megoldására épülő, a Phishing (adathalász) és ransomware (zsarolóvírus) jellegű támadások detektálására és kivédésére alkotott, internetes böngészők kibervédelmét növelni hivatott új megoldásait.

A HEAT Shield és HEAT Visibility applikációkat célzottan a webes böngészés révén „beszüremlő” ártó szándékú aktivitások azonosítására és blokkolására hegyezte ki a fejlesztő. A mesterséges intelligencia (MI) alapokra épülő – gépi látás, weboldalelemző és URL kockázatértékelő funkciókat is futtató – HEAT Shield feladata a phishing támadások azonosítása és blokkolása még mielőtt azokkal a védendő szervezet belső hálózatához hozzáférhetnének a támadók; a cég illetékesének elmondása szerint képes valósidejű módon detektálni. Ezzel párhuzamosan – a szintén MI algoritmusokra építkező – HEAT Visibility a webes adatforgalmat szondázva keresi a támadó mintázatokat. A Menlo új megoldásai a cég viszonteladói hálózatán keresztül már elérhetők.

Forrás: Menlo Security
Tagek: IT biztonság

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jön a RIEL EXPO 2024
Olvasta már?
Jön a RIEL EXPO 2024