Commend - AFLS 10H HG IP hangszóró


Commend - AFLS 10H HG IP hangszóró
Forgalmazó: SBT Protect Kft.
Gyártó: Commend International GmbH


Az AFLS 10H HG egy olyan kürt kialakítású IP hangszóró, amely megbízható hangátvitelt biztosít a lehető legdurvább kültéri és beltéri körülmények között is.

Mivel IoIP eszközként vagy SIP eszközként is használható, így a hangszóró könnyen integrálható bármely Voice over IP rendszerbe, valamint bármely meglévő Commend Interkom rendszerbe.

A beépített mikrofon és az IVC (Intelligent Volume Control) funkció révén a hangerőt automatikusan a környezeti zajnak megfelelő szintre állítja az eszköz, akár az üzenet lejátszása közben is.

Egyszerű kivitelezés = költséghatékonyság
A teljes vészhangosító rendszerhez és az eszközök kommunikációs kapcsolatához nincs szükség központi erősítőkre, sem pedig hangszóró vezetékekre. Hálózati kialakításának köszönhetően a Commend eszközök nagy előnye, hogy egyetlen Ethernet kábelre van szükség, amelyen keresztül kihasználhatók a bennük rejlő lehetőségek és a tápellátás is PoE-n keresztül történik. Ezzel egy meglévő infrastruktúrával bíró létesítményhez is költséghatékony megoldást tudunk kínálni.

Okos vészhangosítás
A Commend megoldása túlmutat az egyszerű vészhangosító rendszereken. Az eszközben olyan funkciók találhatók, amelyek leegyszerűsítik azon folyamatokat, hogy az emberekhez időben eljusson egy üzenet.

A nagy kapacitást és kiváló beszédérthetőséget az integrált 10 wattos D osztályú, beépített erősítőnek köszönhetjük. Minden egyes hangszóró külön kezelhető és konfigurálható, de akár egyedileg kialakított zónákba is tudjuk őket csoportosítani. Így, egy nagyobb létesítmény különböző pontjain egyidőben többféle üzenetet is képesek vagyunk lejátszani. Ezen üzenetek lehetnek előre felvettek vagy teljesen egyedi tartalommal bírók.

A hangszórók rendelkeznek talk-back funkcióval, így a diszpécser központnak az eszközök mikrofonjain keresztül visszajelzést adhatunk a vészhelyzet valódiságáról. Az audio monitoring lehetővé teszi, hogy emberi erőforrásainkat ne kösse le teljes egészében a megfigyelt területek ellenőrzése, ha a hangszóró a saját környezetében rendellenes hangerő szintnövekedést érzékel, máris jelzést küld a felügyeleti központba.

Az eszközök beépített bemenetei és kimenetei révén képesek más rendszerekhez történő illesztésre, de akár előre, egyedileg felprogramozott biztonsági vezérlések kezelésére is.

A AFLS 10H HG az audió jelet 16 kHz-es sávszélességen továbbítja, ezzel lefedve az emberi hang teljes frekvenciatartományát. Ez normál zajmentes környezetben nem nyújt többletet, de az ipari felhasználás során jelentősen megemelkedett zajszintnél úgy érezzük, mintha csak 1 méterről beszélnének hozzánk.

Minden környezetbe
A Commend nem elégszik meg a szokványos felhasználási lehetőségekkel, így hangszóróit nem csak irodai, de ipari és robbanásbiztos környezethez is gyártja. Ezen utóbbi eszközök 25 W-os teljesítménnyel rendelkeznek. Kialakításuknak köszönhetően -40 °C és +60 °C hőmérséklet közötti működést garantálnak.
Tagek: vészhívó

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!