MOHAnet iMACHINE TINY


MOHAnet iMACHINE TINY
Forgalmazó: MOHAnet Mobilsystems Zrt.
Gyártó: MOHAnet Mobilsystems Zrt.


IP alapú univerzális riasztó átjelző - riasztóközpontok távfelügyelete, távvezérlése és távprogramozása [Alarm]

A Tiny egy jól átgondolt, szabadon bővíthető, elosztott rendszerű, opcionálisan LTE (4G) kommunikációra képes átjelző. Beépített ContactID interfésszel, TIP/RING bemenettel és 5 szabadon programozható vezetékes csatornával rendelkezik, melyeket különböző bemenetek (NO, NC, EOL, impulzus) állapotfigyelésére, vagy külsőleg csatlakoztatott szenzorok adatkommunikációjára (RS-232, Wiegand 32) terveztünk, de igény szerint akár kimenetek (OC) vezérlésére is használhatjuk. Alkalmazása korlátlan szabadságot kínál a különböző ügyféligények támogatásához, ami akár érkezhet lakossági vagy ipari szereplőktől.

Az iMachine Tiny - soros porton keresztül - különböző riasztók gyári programozó szoftvereinek illesztését és távolról történő használatát (Pl. Paradox BabyWare) teszi lehetővé a telepítők számára. A készülék további előnye, hogy a riasztóközpont egyik szabad zónáját és kimenetét, valamint a Tiny két csatornáját (1 bemenet és 1 kimenet) felhasználva lehetőséget biztosít a rendszer távolról történő be- és kikapcsolására (kulcsos kapcsoló).

A fentieken túl a fennmaradó két csatorna akár további bemenetként is hasznosítható a riasztó- vagy öntözőrendszer zónáinak egyszerű bővítéséhez, vagy kimenetként használva akár kert, garázskapu távolról történő nyitásához. A távvezérlési szolgáltatás felhasználóbarát támogatását az új MonitoringBook Home mobil alkalmazás segíti. A felhasználók egy letisztult grafikus kezelőfelületen távolról ki- és bekapcsolhatják a berendezéseiket, bárhol is vannak a világban. A Tiny a legmodernebb LTE (4G) kommunikációt használja a távfelügyeleti átjelzéshez, ami hosszú távon (minimum 20 év) biztosítja az üzemeltetését.
Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview panoráma kamerák
Olvasta már?
Uniview panoráma kamerák