MOHAnet Mobilsystems Zrt


1042 Budapest, Telek u. 7-9.
Tel: (1) 271 1141
Email: info@mohanet.com
Honlap: www.mohanet.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

Társaságunkat 2006-ban Mozgó Zsolt és Havasi Zoltán fejlesztőmérnökök alapították. A cég tevékenysége az IP alapú integrált távfelügyeleti rendszerek szolgáltatásainak fejlesztésére, és a magyar alkalmazás-specifikus mobiltelefonok népszerűsítésére irányult.

A MOHAnet innovációs csapata olyan IoT technológián alapuló távfelügyeleti, logisztikai és telemetriás rendszereket, valamint big data alapú rendszereket fejleszt, amely segíti a felhasználókat jó üzleti döntéseket hozni, miközben támogatja a teljes ellenőrzést és a költséghatékony működést.

Dobozos, használatra kész távfelügyeleti készülékeinkkel, ügyfeleink felügyelhetik gépeiket, járműveket, dolgozóikat és ezzel bevételeiket is növelhetik. Azonnali riasztásokat kapnak vészhelyzet esetén és így nyomban beavatkozhatnak, elhárítva a káreseményeket.

Egyedi kommunikációs eszközök fejlesztésével bármilyen szektorban megoldást adunk arra, hogy szolgáltatásaikat, épületeiket, járműveiket és gépeiket, valamint akár dolgozóikat is távolról felügyelhessék, pontos információkat és kimutatásokat kapjanak, és költséghatékonnyá tehessék a működést. Küldetésünk: „Szeretnénk megváltoztatni a világban azt, ahogy az emberek a távfelügyeleti szolgáltatásokról gondolkodnak és azt, ahogy igénybe veszik őket.”

Számos hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozás, multinacionális nagyvállalat igazolja, hogy az általunk fejlesztett és gyártott mobil rendszerek nélkülözhetetlen láncszemei a vállalati erőforrás-gazdálkodásnak. Saját fejlesztésű és gyártású hardver- és szoftver termékeink jelenleg több, mint negyven különböző műszaki alkalmazás megoldásait támogatja. Mindezek megvalósítását saját szellemi és anyagi erőforrásaink igénybevételével, magyar mérnökök, szállítók és alvállalkozók együttműködésével értük el.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera