Smart & Zöld megoldások a GVHungária standján


Smart & Zöld megoldások a GVHungária standján
Hamarosan elérkezünk a Lurdy Házban megrendező SecuriForum kiállítás nagy napjához, amelyre a GVHungáriánál egyedülálló újításokkal készülnek. Az eddig is meghatározó szerepet játszó külterületi megfigyelési megoldások mellett, idén az autonóm verziók kerülnek fókuszba.

Az oszlopállítás, valamint a kábelezés költséges és időigényes folyamatai könnyedén elkerülhetőek az ideiglenes külterületi megfigyelési megoldásokkal. Nincs többé szükség alapozásra, földfúrásra, hiszen ezek elvégzése nélkül is lehetséges erős és stabil megfigyelő állomást létesíteni.

Hogyan is lehet mindezt kivitelezni?

A GVHungária által kifejlesztett „Napelemes mobil oszlop”, valamint utánfutós verziója, a „Mobil utánfutós megfigyelőrendszer” segítségével. A „Napelemes mobil oszlop” egy olyan előre gyártott, helyszínen gyorsan összeszerelhető és felállítható mobil oszlop, mely a talpalásnak és sodrony feszítésnek köszönhetően kellően stabil tud maradni az időjárási körülményektől függetlenül is. Stabilitásának köszönhetően kiegészíthető szekrénnyel, napelemmel, kamerákkal, a tetejéhez pedig bátran lehet nagy létrát támasztani vagy szerelni rajta akár felállított állapotban is.

A „Mobil utánfutós megfigyelőrendszer” az előző megoldásnak a mozgatható verziója, melynek beüzemelését és a rendszer felállítását akár egy személy is elvégezheti rövid idő alatt. Kiválóan alkalmas sürgős megfigyelési helyzetekre, legyen szó események, rendezvények vagy akár építkezések megfigyeléséről.

A 2022. március 30-31-én megrendező SecuriForum kiállításon még több érdekes részletet megtudhat a mobil megfigyelő rendszerekről és lehetőség nyílik egy bemutatón való részvételre is, mely során élő nagyságban is megtekinthető lesz a „Mobil utánfutós megfigyelőrendszer”, maguk az ötletgazdák előadásában.

Kérdés esetén bátran keressék a GVHungária kollégáit az info@gvhungaria.hu e-mail címen vagy a +36 1 205 3527-es telefonszámon!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző