Találkozz a Powerrel a SecuriForumon!


Találkozz a Powerrel a SecuriForumon!
2022.március 30-31., Lurdy Rendezvényközpont, I.em. B stand

A Power Biztonságtechnika standján közel 20 márka legújabb és legérdekesebb termékeit mutatjuk be az érdeklődőknek. Megoldásalapú rendszerek és speciális eszközök széles skálájával várunk téged is. Felkészült kollégáink segítségével mindezen berendezésekkel megismerkedhetsz, sőt többségüket a helyszínen ki is próbálhatod.

A videótechnika legújabb analitikai és szoftveres megoldásai mellett katonai szintű területvédelmi eszközök bemutatásával is készülünk. Kíváncsi vagy a legújabb tűzjelző és -oltó rendszerekre? Standunkon négy márka is képviselteti magát ebben a témában. Ha pedig a beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerek érdekelnek, hat márkával is találkozhatsz a Power kiállítóterében, a belépőtől egészen a legmagasabb biztonsági szintig. Mindezeken felül exkluzív megjelenésű, jellemzően társasházi kaputelefon-rendszereket is bemutatunk, és nem feledkeztünk meg az egyik legérdekesebb témakörről, a hálózatbiztonsági eszközökről sem. Hangsúlyt kapnak a szoftveres megoldások és az integráció legújabb lehetőségei.
Látogasd meg a Power Biztonságtechnika standját, és legyél vendégünk egy koktélra is!

Ha még nem jelentkeztél, itt megteheted. Kattints és foglald le a jegyed időben!
Irány a SecuriForum! >>

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek