Az Anteus Kft. a beléptető rendszerek specialistája


Az Anteus Kft. a beléptető rendszerek specialistája
1998 óta fejlesztenek, gyártanak, forgalmaznak és telepítenek beléptető eszközöket és rendszereket, támogatják az üzemeltetést. Az Anteus Kft. ügyvezetőjével, Nagy Balázzsal beszélgettünk, és megkértük, hogy pár mondatban mutassa be cégüket és termékeiket.

Több mint 20 éve foglalkozunk beléptető rendszerek fejlesztésével és forgalmazásával. A beléptetés és rendszerszervezés területén átfogó szolgáltatást nyújtunk: a legegyszerűbb beléptető eszközöktől az összetett biztonsági vagy vállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerekig. Szoftvert, hardvert és a konstrukciós eszközöket egyaránt házon belül fejlesztjük – így biztosítjuk az elvárt magas minőséget. Saját programozóink és konstruktőreink segítségével a rugalmasságot nyújtjuk megrendelőinknek. Rendszereink több száz elégedett ügyfelet és több millió felhasználót szolgálnak ki a gazdaság szinte minden területén.

Jegyértékesítő, beléptető- és a fizetőparkoló-rendszereink funkcionalitásban kiemelkedő megoldásokat kínálnak. A gördülékeny működés érdekében elsőre ellentmondásosnak tűnő elvárásokat tudunk összehangolni, mint például a fizetési feladatok tisztasága és hatékonysága vagy a fizikai beléptetés biztonsága és kényelme. Minőségi és komplex megoldásainkat az igények szerint testre szabjuk. Az Anteus a szakma kiválóságaival dolgozik együtt, ezért az utánpótlás nevelésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Tevékeny részt vállalunk az egyetemi oktatásban, a szakemberek képzésében. Több egyetemmel (ELTE, BME, Óbudai Egyetem) közös képzési programot is működtetünk. Gyakorlati helyként működünk, munkatársaink pedig képzéseket tartanak a felsőoktatásban. Büszkék vagyunk rá, hogy innovatív eszközeink ismertetése része a képzésnek.
Referenciáink között megtalálható uszoda, fürdő, strand, sportcentrum, stadion, vidámpark, katonai létesítmény, bank, irodaház, parkolóház.

FŐBB TERMÉKEINK, AMIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK
Megoldásaink teljes körűek: a legegyszerűbb beléptető eszközöktől a rendezvényi és parkolójegy-értékesítő és ellenőrző rendszereken keresztül, az összetett vállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszereken át, a biztonságtechnikai eszközökig és szolgáltatásokig kínálunk minden igényt kielégítő megoldásokat.

ParkControl
Fizető parkolás megvalósításában, a jegyek és bérletek kezeléséhez gördülékeny és megbízható eszköz az Anteus által fejlesztett ParkControl fizetőparkoló-rendszer. Bármilyen szabályozási formát, módot képes megoldani, akár a gépjárművek azonosításával, foglaltságjelzéssel együtt. Referenciáink között vannak irodaházak, szabadtéri parkolók, mélygarázsok, szállodák, továbbá sportlétesítmények. Az alkalmazás segítségével az üzemeltetők és a látogatók egyaránt élvezhetik a gyors és kényelmes parkolást, valamint az átlátható elszámolást. Rendszerünk használata megtérülő befektetés.

TicketControl
A TicketControl rugalmas jegyértékesítő és beléptető rendszer. Az értékesítések minden mozzanatát biztonsággal ellenőrzi, a bevétel útja a vendégektől a pénztárakon keresztül a könyvelés teljes folyamatában követhető, visszakereshető. Referenciáink között vannak fürdők, strandok, múzeumok, sportlétesítmények, szabadidőközpontok. A TicketControl rendszer híven szolgálhatja bármilyen intézmény működését, ahol a látogatáshoz értékesítések kapcsolódnak, és további lehetőségeket is kínál: készpénzmentes fizetések, készletgazdálkodás, látogatók és jogosultságok kezelése, RFID szekrényzárak vagy együttműködés más rendszerekkel.

OfficeControl
Beléptető- és munkaerőmenedzsment-rendszer a munkahelyi alapértékek megőrzése és a hatékony működés érdekében. A hagyományos biztonsági és a korszerű munkaerő-gazdálkodási funkciókon túl beléptető megoldásaink széles skáláját kínáljuk, mint például a látogató menedzsmentet, a riasztásfelügyeletet és az őrjárat-ellenőrzést. Referenciáink között több ezer vállalkozás, nemzetközi nagyvállalatok, rendfenntartó szervezetek és állami intézmények is vannak. Beléptetés és munkaidő-nyilvántartás által kényelmes, gyors kezelhetőséget nyújtunk a munkavállalóknak és a menedzsmentnek egyaránt. Időt, energiát takarítunk meg.

Forgóvillák és beléptető kapuk: megbízhatóan biztosítják a zökkenőmentes fizikai be- és kilépést a védett területről. A megrendelő igényeit szem előtt tartva fejlesztettük. Elsődleges a magas műszaki tartalom és a stabil működés, ugyanakkor elengedhetetlen a stílusos megjelenés. Standard kivitel mellett egyedi funkciókkal, megjelenésben és színvilágban is rendelhető. Az Enter család kompatibilis a korszerű beléptetőtechnológiákkal, sztenderdekkel. Az Enter 600 forgóvilla óraazonosító visszagyűjtő terminállal és érmeelfogadóval is rendelhető, a forgóvillába integrálva és önálló oszlopként egyaránt. Ezáltal akár a már meglévő rendszer új elemeként is alkalmazható.

Anteus Kft.
1163 Budapest, Veres Péter út 48.
sales@anteus.hu
+36 1 9000 300
www.anteus.hu
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken
Olvasta már?
Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken