B Consulting a SecuriForum Kiállításon


B Consulting a SecuriForum Kiállításon
A B Consulting Kft. egy több mint 30 éves múltra visszatekintő biztonságtechnikai és vagyonvédelmi cég. Az évek alatt országosan számtalan rendszert telepítettünk: kamera-, behatolásjelző-, tűzjelző-, beléptető-, munkaidő nyilvántartó-, biometrikus-, parkolórendszereket.

Szolgáltatásaink köre a projektek teljes életciklusát lefedi: tervezés, kivitelezés, javítás, karbantartás, üzemeltetés. Kiemelten foglalkozunk egyedi megoldásokat igénylő teljes körű vagyonvédelmi rendszerek megvalósításával. Megrendelői igények alapján több saját tervezésű terméket fejlesztettünk, gyártottunk.

A 2022-es SecuriForum kiállítás keretein belül, több általunk gyártott, forgalmazott rendszert is bemutatunk. Olyan nemzetközi cégeket tudhatunk magunk mellett, mint az Idemia, Spica, Sunit, akik világviszonylatban is piacvezető szerepet töltenek szakterületükön. Bemutatásra kerülnek olyan egyedi és újító megoldások is, amelyet kisebb cég, mint a Parklio indított el a parkolórendszerek piacán. Ezeket a rendszereket egyedi integrációkkal saját fejlesztésekkel, tesszük egymással kompatibilissé. Sikerességüket és együttműködéseink eredményességét mi sem mutatja jobban, hogy többször is elnyertük az év partnere díjat.

A kiállításon bemutatjuk azon egyedi saját gyártású termékeinket, amelyek kifejezetten a piac és ügyfeleink igényeire lettek létrehozva, szemelőt tartva a maximális biztonsági és innovációs igényeket. A három általunk bemutatásra kerülő termék: a kártyaelnyelő, kulcsmenedzsment rendszer, valamint a legújabb fejlesztésünk a biometrikus trezor.

A speciális igényekre reagálva indulunk olyan kihívások felé, mint a 2022 január elsejétől életbe lépett Üvegkapu rendszer. Törvényi előírásoknak megfelelve létrehoztunk egy olyan általunk gyártott beléptető konténert, amely minden biztonsági, törvényi és vevői igényt kielégít.

Partnereink közé sorolhatjuk: önkormányzatok, bankok, múzeumok, ipari létesítmények, egészségügyi és közoktatási intézmények. Gyártó- és gyártmányfüggetlenségünkből adódóan a telepítendő rendszerek kiválasztását a védendő objektum és a rendelkezésre álló anyagi eszközök szabják meg. A nagy gyártói múlttal rendelkező cégek jellemzően garantálják a rendszerek stabilitását, a pótalkatrészeket. Rendszereink megbízhatóak és időtállóak, hiszünk a hosszútávú együttműködésben.

Munkáinkban, amelyek speciális ismereteket igényelnek, Magyarországon a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cégek közé tartozunk. Vagyonvédelmi tevékenység körébe tartozó feladatok elvégzéséhez a B Consulting Service Vagyon¬védelmi Kft., illetve dolgozói a szükséges engedélyekkel rendelkeznek, ismereteiket rendszeres továbbképzések keretében bővítik, frissítik.

A B Consulting Kft. 1998-ban megszerezte az ISO 9001-es minőségbiztosítást, 2003-ban megszereztük az ISO 14001:1996 Minőségügyi és Környezetközpontú irányítási rendszerekről szóló tanúsítványt, melyeknek megújítása folyamatos. Cé¬günk a vagyonvédelmi cégek közül elsőként részesült építőipari Mesterdíjban (Nívó díj) a Magyar Nemzeti Bankban végzett tevékenysége után.

A telepített rendszerek karbantartását a kezdetektől fogva kiemelt fontosságú feladatnak tekintettük, és 25 évvel ezelőtt a vagyonvédelmi vállalkozások közül el¬sőként állítottunk fel olyan ügyeleti rendszert, amely 24 órás szolgáltatást nyújtott ügyfeleink részére (Budapesten 3 órán belüli, vidéken 4-6 órán belüli kiszállással). Fenti szolgáltatásunk azóta is folyamatosan minden ügyfelünk és leendő ügyfelünk rendelkezésére áll.

Amennyiben Cégünkről bővebben szeretne tájékozódni látogassa meg weboldalaink egyikét:
www.bconsulting.hu
www.spica-nyilvantarto.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera