Siemens Building Products - Tűz és biztonságtechnikai üzleti területe


Siemens Building Products - Tűz és biztonságtechnikai üzleti területe
A Siemens Smart Infrastructure Building Products üzleti területét erősíti a tűzvédelemmel, oltórendszerekkel, elektronikus vagyonvédelmi rendszerekkel és termékkel foglakozó üzleti terület, amely kínálatában megjelenik a központoktól kezdve egészen a perifériákig és érzékelőkig minden olyan eszköz, ami a teljes körű, megbízható védelem kialakításához szükséges.

Többek között tűzvédelem területén a világviszonylatban is ismert és elismert Cerberus PRO termékcsalád, vagyonvédelem területén pedig a felhasználó és telepítő barát SPC behatolásjelző rendszer kerül értékesítésre a magyarországi piacon.

A Cerberus PRO segítségével a feladatnak megfelelő üzembiztos rendszer építhető, az egyszerű egy hurkos rendszertől egészen a nagy rendszerekig. A Cerberus PRO az automatikus konfiguráció segítségével egyszerűen telepíthető, így csökkentve a mérnöki munkaidőt. Hogyan működik? A tűzjelző hurkokon telepített érzékelők, jeladók, modulok és egyéb perifériák adatait a központ egyesével beolvassa, így az üzembe helyezés során már csak a zónák hozzárendelése marad hátra. A rendszer szinte „plug & play”-ként működik.

A Cerberus PRO hatékony, így például a perifériákba integrált izolátoroknak köszönhetően a hurkokon fellépő rövidzár vagy szakadás a rendszeren gyorsan megkereshető (a hibát a központ lokalizálja és az LCD kijelzőjén a helyét kiírja). Nincs kompromisszum, csak izolátoros termékek a hurkon. A Cerberus PRO teljes körű szervizelhetőséget kínál a rendszerhez, a különböző teszt eszközök segítségével az üzembe helyezés előtt a telepítési hibák könnyen felderíthetők. Siemens tűzjelző termékei között speciális megoldások is megtalálhatók. Ilyen például a címzett és robbanásveszélyes területre telepíthető perifériák. Az ASAtechnology™ jelfeldolgozású érzékelésű Ex-es multi-szenzoros (hő – és füst) érzékelő, a címzett Ex-es kézi jelzésadó és a nagy teljesítményű címzett Ex-es jelvonal (maximum 31 eszköz) mindenképpen előkelő pozícióba helyezi ezt az új fejlesztésű rendszert.

Különösen olyan robbanásveszélyes területeken előnyös ennek a címzett Ex-es rendszernek a használata, ahol fontos a tűzjelzés minél pontosabb beazonosíthatósága valamint a korai és megbízható érzékelés a tűzjelzés szempontjából kritikus környezetben a legkevesebb téves riasztás mellett is. A Building Products üzleti terület üzleti tevékenységében az elektronikus tűzjelzés mellett jelentős hangsúlyt kap a beépített gázzal oltó rendszerek értékesítése és műszaki támogatása is. Ezen a területen a kémia gázzal oltó berendezésektől kezdve az inert oltógázzal szerelt rendszerekig szinte minden megoldás megtalálható a Siemens Sinorix oltórendszer portfóliójában, ami a legmodernebb és környezetbarát oltórendszer kialakításához szükséges.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat
Olvasta már?
A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat